به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محسن قویبیان اظهار کرد: بارش شدید باران و جاری شدن سیل در ابتدای سال، به هشت هزار و ۲۶۲ واحد مسکونی شهری و روستایی این استان خسارت زد.
وی با بیان این که در مرحله نخست جبران خسارت و کمک به حادثه دیدگان سیل، چهار هزار و ۴۱۸ سهمیه به استان ابلاغ شد، اضافه کرد: بر اساس سهمیه ابلاغی استان تاکنون همه خسارت دیدگان به بانکها معرفی و ۸۰ درصد پروندهها به انعقاد قرارداد منجر شده است.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اصفهان گفت: عملیات ساخت و ساز واحدهای مسکونی سیلزدگان استان اکنون با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
وی ادامه داد: یکهزار و ۲۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی در سال جاری به صاحبان واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل این استان پرداخت شده است.
قوی بیان یادآور شد: این میزان اعتبار مربوط به ۳۲۸ واحد احداث شده شهری، یکهزار و ۷۵۲ واحد احداث شده روستایی و یکهزار و ۲۴۰ واحد تعمیری شهری و روستایی است.
به گفته وی تاکنون یکهزار و ۹۸ فقره وام به خانوارهای دارای مشکل معیشتی پرداخت شده است.
به گزارش ایمنا، بارش باران و جریان سیلاب ابتدای امسال به هشت هزار و ۲۶۲ واحد مسکونی شهری و روستایی این استان خسارت زد. از این تعداد خانه آسیب دیده پنج هزار و ۷۷۶ واحد مسکونی در مناطق روستایی و دو هزار و ۴۸۶ واحد شهری دچار خسارت شده که نیاز به بهسازی دارد. همچنین دو هزار و ۲۲۳ واحد تخریبی و شش هزار و ۲۲۳ واحد نیاز به مرمت و بازسازی دارد.
در پی بارشهای بهاره امسال و جاری شدن سیل بخشهایی از استان اصفهان مانند مناطق جنوبی و سمیرم، بخش شرقی همچون دهستانهای بهارستان و کوهستان، جبل، کوهپایه، خورو بیابانک و نائین و شهرستانهای غرب استان اصفهان از جمله فریدونشهر، فریدن، بویین میاندشت و چادگان آسیب دیدند.
این استان افزون بر پنج میلیون نفر جمعیت و دارای بیش از یک هزار و ۷۰۰ روستا و آبادی با جمعیت نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر است، نزدیک به ۹۰۰ روستای استان اصفهان نیز بیش از ۲۰ خانوار دارد.
نظر شما