خبرگزاری ایمنا، در بسته سیاسی خود به ارائه گزیده اخبار منتشر شده طی بیست و چهار ساعت گذشته می پردازد:
پیشبینی علی مطهری: مجمع تشخیص FATF را تصویب خواهد کرد
علی مطهری نماینده مجلس درباره تأخیر در بررسی لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نتایج نپیوستن به آن گفت: عدهای فکر میکنند این موضوع به ضرر ایران است و نمیتوانیم تحریمها را به درستی دور بزنیم و همچنین اطلاعات ما درز پیدا میکند، در حالیکه اینگونه نیست. وی با بیان اینکه اگر لوایح مرتبط با FATF را تصویب کنیم بهتر میتوانیم تحریمها را دور بزنیم، خاطرنشان کرد: ما باید به نهاد FATF خودمان گزارشی ارائه دهیم اما اگر به این کنوانسیون نپیوندیم، خود آنها برای تهیه گزارش، گزارشگری را میفرستند و مشکلات بیشتری پیدا میکنیم. این نماینده مجلس تصریح کرد: به صلاح کشور است که این کار انجام شود و مجمع هم آن را تصویب خواهد کرد. مطهری درباره فشارهایی که توسط جریانهای منتسب به احمدینژاد به مجمع وارد میشود که لوایح تصویب نشوند، با تاکید بر اینکه مجمع باید مصلحت کشور را ببیند، گفت: کسانی که با لوایح FATF مخالفت میکنند دو گروه هستند؛ یک گروه واقعا نظرشان این است که تصویب آنها به صلاح کشور نیست و عدهای هم به دلیل اینکه منافع اقتصادی دارند مخالف تصویب آن هستند و میخواهند که این کار انجام نشود.
کسانی که در جایگاه حاکمیت قرار می گیرند، سرپرست دین مردم نیستند
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در گفت وگویی به حقوق ملت در قانون اساسی و اسلام اشاره و اظهار کرد: کارنامه ای که در این چهل سال بر جای مانده و می توان براساس آن داوری کرد، نشان می دهد که احساس مردم این نیست که حقوق آنان آنگونه که در قانون اساسی و منابع وحیانی ماست به دست آمده و استیفا شده یا از جانب مسئولان رعایت شده است این امر جهات مختلفی دارد و یکی از آن جهات این است که جریانی در حاکمیت گمان می کند که دین در اختیار اوست و باید از دین صیانت کند لذا مردم را در بطن امر متعرضان به حقوق دین و جامعه تلقی می کند و خود را در جایگاه محافظ و نگهبان دین می نشاند و براساس آن اجازه نمی دهد که مردم به جایگاه حقوقی خود برسند. اینکه مردم متعرض هستند و حاکمیت بناست که از دین و حکومت الهی دفاع کند، تصور، تفکر و پندار باطل و بینش ناصوابی است که در طول این سالها وجود داشته، در حالی که حاکمیت در فهم درست دین از یک سو و رعایت مباحث دینی از سوی دیگر به شدت مورد پرسش است. بایستی دانست که در جامعه بهترین کسانی هستند که از اصل دین، انقلاب و نظام به درستی پاسداری می کنند، کیستند و این بدین معنا نیست که اگر کسی در جایگاه حاکمیتی و در هر قدرتی از قدرت های حکومت قرار گرفت، او سرپرست دین هست و مردم باید براساس فکر و بینش او از دین صیانت و پاسداری کنند. این تصور و توهم واهی که حاکمیت بناست نگهبان و حافظ دین و حقوق باشد و مردم افرادی هستند که متعرض به دین و حقوق اضافه هستند، یک پندار باطلی است که در طول این سال ها وجود داشته و باید اصلاح شود.
دو اصلاح طلب در مجلس بهتر از ۸۰ آدم فیکِ بازیگر است
صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان با اشاره به ائتلاف اصلاح طلبان برای انتخابات اظهار کرد: ائتلاف یک دروغ است و نتیجهاش میشود ورود افراد دروغین به تفکر یکدست. نتیجهاش میشود اینکه یک فرد تا اعماق وجودش راست است اما ادای روشنفکری و اصلاحات در میآورد تا جایی که میتواند رهبران اصلاحات را فریب دهد. دعایی داریم که در آن علم و عمل را از اعمال صالحین و صلحا و بزرگان میداند. به این ترتیب وقتیکه علم و عمل یکی نباشد نتیجهاش همین میشود که طرف فیک است ولی ادای اصلاحات را در میاورد و نهایتا به یک کاریکاتور سیاسی تبدیل میشود. بنابراین من با هرگونه ائتلافی که فیک سازی کند مخالف هستم. من معتقدم که دو اصلاحطلب در مجلس بهتر از ۸۰ آدم فیکِ بازیگر هستند.
حضرت آقا به شدت با تشکیل دولت در سایه برخورد کردند
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده رشت و نایبرئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، به تعریف دولت در سایه پرداخت و گفت: دولت در سایه یعنی چوب لای چرخ دولت گذاشتن. معمولاً در کشورهایی که اغراض سیاسی بزرگ وجود دارد دولت در سایه تشکیل میدهند که متناظر با آن دولت ایجاد زحمت میکند. در برخی از کشورها دولت در سایه کمککننده است. او ادامه داد: در کشور ما دولت در سایه به معنای حذف دولت و چوب لای چرخ دولت گذاشتن است. متاسفانه در ایران از وجه مثبت دولت در سایه استفاده نمیشود. تعبیر دولت در سایه در کشور از زبان آقای جلیلی مطرح شد و میخواستند دولت در سایه تشکیل بدهند. این نماینده مجلس با گفتن اینکه رهبری با تشکیل دولت در سایه مخالفت کردهاند تاکید کرد: مرجع دیگری نزد مقام معظم رهبری دولت در سایه را مطرح کرد تا آن دولت کارها را به دست بگیرد، اما حضرت آقا به شدت با تشکیل دولت در سایه برخورد کردند. رهبر انقلاب خطاب به مطرحکنندگان تشکیل دولت در سایه فرمودند دولت را باید کمک و حمایت کرد. رهبری از تمام دولتها حمایت کردند و میکنند. جعفرزاده تصریح کرد: مخالفتهای سیاسیمان تبدیل به مخالفتهای شخصی میشود و تا قصد خون ریختن پیش میرویم. در همه کشورهای دنیا زمانی که انتخابات تمام میشود و یکی میبرد، بازندهها به آن فرد کمک میکنند. اما در کشور ما بازندههای انتخابات چوب لای چرخ دولت میگذارند که آن فرد نتواند حرکت کند. او در خصوص مباحث مطرحشده در مورد استعفای روحانی گفت: کسانی که باختند برای اینکه ثابت کنند باخت حقشان نبوده و کسی که برده مستحق این برد نبوده، به دنبال حذف او هستند. بعید میدانم آقای روحانی تسلیم این فشارها شود، اما به خاطر رأی ۲۴ میلیونی که به ایشان دادند امیدواریم با قدرت کار خودش را ادامه دهد. این نماینده مجلس ادامه داد: قطعاً تمامی تقصیرها در پدید آمدن وضعیت نابسامان کنونی به گردن دولت، مجلس، قوه قضاییه و حتی رهبری نیست. به هر حال هر کسی سهمی از تقصیرها دارد. اگر این موارد را کنار هم در نظر بگیریم، معتقدم دولت میتوانست بهتر کار کند.
نظر شما