به گزارش خبرنگار ایمنا، فرحناز فتحی در نشست خبری امروز _یکشنبه_ با بیان اینکه دوره سوادآموزی دوره تحکیم و دوره انتقال از دورههای سواد آموزی است، اظهار کرد: کسب سواد تاثیرات مستقیمی بر زندگی مردم دارد و بر اساس تحقیق یونسکو بزرگسالانی که سواد یاد میگیرند شاخصههای زندگی آنها تغییر میکند.
وی با بیان اینکه امسال آموزش پنج هزار و ۳۱۲ بی سواد را در دستور کار داریم، ادامه داد: چهار مرکز در استان زنجان آموزش بی سوادان را در دستور کار دارند در این مراکز شاهد ارتقای مهارتهای زندگی اعتقادی، اجتماعی و فرهنگی هستیم.
رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش استان زنجان با تاکید بر اینکه سوادآموزی تک بعدی نیست و دغدغه بین المللی است، اضافه کرد: نرخ سوادآموزی ما به نرخ سیاسی تبدیل میشود و موضوع ملی و بینالمللی است.
وی با بیان اینکه ۹۹.۶ درصد گروه سنی ۱۰تا ۴۹سال استان زنجان با سواد هستند، ادامه داد: دورههای سوادآموزی و تحکیم به منظور توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، طرح نماز کلید بهشت، اجرای طرح ICDL و دوره انتقال طرح آشتی با طبیعت از جمله برنامه های اجرایی در حوزه سواد آموزی است.
فتحی با بیان اینکه ابهر و خرمدره به ترتیب ۹۷.۴ و ۹۷ درصد بیشترین نرخ باسوادی را در مناطق چهارده گانه استان دارند، گفت: طبق سرشماری سال ۵۵ تنها ۱۶.۱۰ درصد زنان ما باسواد بودند و امروز این نرخ به ۸۰.۲۹ درصد رسیده است و ۶۴ درصد ارتقا داشته است.
وی با اشاره به شتاب بخشی به روند سواد آموزی افزود: با تصویب بحث شتاب بخشی به امر سواد آموزی شورای پشتیبانی به مناطقی که نرخ بالای بیسوادی را دارند محقق می شود.
نظر شما