سید مهدی احمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهر نکا، اظهار کرد: این شهر در استان مازندران و با فاصله ۲۸ کیلومتری از مرکز آن واقع شده و از شرق با بهشهر و از غرب با ساری همجوار و قابلیتهای منحصر به فردی در زمینه گردشگری و توریسم دارد.
وی با تاکید بر ضرورت تدوین سند چشمانداز گردشگری شهر نکا و معرفی بیشتر آن، خاطرنشان کرد: متاسفانه این شهر و قابلیتها و ظرفیتهای آن در حوزههای مختلف از جمله گردشگری، کمتر شناخته شده و به همین دلیل بیشتر به عنوان شهری بینراهی و توقفگاهی برای رسیدن به دیگر شهرها مطرح بوده است.
شهردار نکا با اشاره به جاذبههای گردشگری این شهر، تصریح کرد: دریاچه استخر پشت، غار قرمرض، غار گمیشان، آبشار دزده و تپه تاریخی نارنج باغ از جمله مکانهای دیدنی این شهر است که در صورت توجه بیشتر و معرفی، سالانه میزبان دهها نفر از گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود.
احمدی با اشاره به اقدامات شهرداری نکا برای توسعه صنعت گردشگری در این شهر، ادامه داد: اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیز، بهسازی و آمادهسازی مبلمان، ساخت آلاچیق و سایر امکانات تفریحی در پارک جنگلی قرمرض به مساحت تقریبی ۱۰ هکتار اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: عملیات آمادهسازی پارک قرمرض در حال انجام است و با اتمام مراحل اجرایی آن، محیطی مناسب برای گردشگران و شهروندان ایجاد خواهد شد.
شهردار نکا همچنین از اجرای طرح ساماندهی و احداث مبادی ورودی این شهر خبر داد و اظهار کرد: المان مناسبی ورود شهر نصب خواهد شد و برای جلوگیری از آبگرفتگی مسیر و افزایش ایمنی شهروندان و مسافران، کانال هدایت آبهای سطحی این منطقه نیز در حال احداث است.
وی با اشاره به خسارت وارد شده به بعضی تاسیسات شهری در سیل چند روز گذشته، یادآور شد: برآوردهای کارشناسی نشان میدهد بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال به شهر نکا خسارت وارد شده است.
شهردار نکا با بیان اینکه تاکنون کمکی برای جبران خساران و بازسازی مراکز آسیبدیده این شهر پرداخت نشده است، تصریح کرد: مقرر شده ستاد مدیریت بحران استان مازندران، بخشی از هزینههای جبران خسارات سیل در شخر نکا را تقبل کند و بخش دیگری نیز از منابع داخلی شهرداری تامین شود.
احمدی تاکید کرد: دیوار حفاظتی رودخانه نکا از تاسیسات شهری و مکانهایی بود که در سیل اخیر بیشترین میزان خسارات به آن وارد شد.
نظر شما