فریبا رحمانپور در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز با اشاره به فعالیت بانوان در حوزه صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر ۷۵ درصد فعالان صنایع دستی کشور را بانوان تشکیل میدهند که نشاندهنده توانمندی و شایستگی آنان است.
وی گفت: در کنار صنایع دستی در سایر حوزهها از جمله مرمت بناهای تاریخی، بومگردی خانوادگی و موزهداری توانستهایم از ظرفیت بانوان استفاده کنیم.
مشاور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در امور زنان و خانواده ادامه داد: مسئولان وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دو سال اخیر به ظرفیتهای مدیریتی بانوان اعتماد کرده و خوشبختانه فرصتهای خوبی برای آنها در حوزههای مختلف فراهم شده است و اکنون در سطح کارشناسان و مدیران بخشهای مختلف در سازمان میراث فرهنگی شاهد حضور بسیار پررنگ بانوان هستیم.
رحمانپور تصریح کرد: حدود ۱۷ درصد از جمعیت زنان کشور در قسمت مرمت اشیا و بناهای تاریخی، حدود ۳۵ درصد در حوزه گردشگری و ۳۵ درصد در حوزه بومگردی فعال هستند.
وی اظهار کرد: در دو سال اخیر اطلاعات نزدیک به هزار و ۱۰۰ نفر از بانوان در زمینه مدیریت بومگردی ثبت شده و فعالیت دارند که این آمار رو به رشد است، یکی از مزایای بومگردی این است که به صورت خانوادگی اداره میشود.
مشاور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: حضور زنان در صنایع دستی و خلق آثار هنری علاوه بر ایجاد اشتغال میتواند از لحاظ اقتصادی هم موثر باشد.
رحمان پور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه به واسطه وجود امامزادگان آقا علی عباس(ع) و شاهزاده محمد(ع) سالانه حدود چهار میلیون زائر به بادرود سفر میکنند، میتوان با توسعه صنایع دستی و بومگردی، زمینه رواج گردشگری در این منطقه را فراهم کرد.
نظر شما