به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدباقر اثنی عشری بعد از ظهر امروز چهارشنبه_هشتم آبان ماه_در آئین افتتاحیه بیست و پنجمین نمایشگاه اتوکام در محل سالن همایشهای محل دائمی برگزاری نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان، اظهار کرد: سازمان نظام صنفی رایانه در سال ۸۴ و با قانون مجلس شورای اسلامی تصویب شده و استان اصفهان یکی از بنیانهای تأثیر گذار سازمان میباشد. در ۳۰ استان کشور حضور فعال داریم و بیش از ۱۷ هزار نفر عضو این سازمان هستند.
وی افزود: سازمان نظام صنفی در تمام شاخههای فاوا کمیتههای تخصصی و کارشناسی دارد و در زمینه تجارت الکترونیک، خدمات ماهوارهای، اتوماسیون و آموزش فناوری به صورت جدی فعالیت میکند. اولویت ما شرکت مردم در تصمیم گیریهای مربوط به توسعه فاوا و اقتصاد است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور تصریح کرد: در سال ۱۳۶۰ تمام شرکتهای خارجی که در زمینه فاوا فعالیت میکردند از ایران خارج شدند و هیچ گاه، حتی زمان برداشته شدن تحریمها در اثر برجام نیز به ایران بازنگشتند و هر آنچه که ما در حوزه فاوا داریم، حاصل دسترنج دانشمندان و کارشناسان ایرانی است.
اثنی عشری اضافه کرد: در بحرانهای اقتصادی ۴۰ سال اخیر، شاهد منفی شدن شاخصهای ملی بودهایم و به رغم این گزارشات بخش آی تی کشور در چهل سال پس از انقلاب اسلامی، حاکی از رشد ۱۷ درصدی بود؛ پیش بینی میکنیم در سال آینده اقتصاد کشورمان کوچکتر شود و این در حالی است که در سال ۹۶، تجارت الکترونیک رشد ۳۰ درصدی را تجربه کرده است و رتبه idi ما در جهان از ۸۵ به ۸۱ رسیده است.
وی ادامه داد: اقتصاد دیجیتال یکی از رویدادهای مهم دنیا است و پیش بینی میشود در سال ۲۰۲۵ میلادی، ۱۱۵ میلیاردد دلار از اقتصاد دنیا را در بر بگیرد، برنامه راهبردی برای دوبرابر کردن اندازه بازار در سال ۱۴۰۱ تدوین شده و برای تحقق آن به صورت جدی تلاش میکنیم و نگاه ما به توسعه آی تی از توسعه استانها میگذرد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور تصریح کرد: ویژگی اصلی طرح بیستون این است که توسط بخش خصوصی تهیه شده و دولت در این طرح به صورت کم نظیری با سازمان نظام صنفی رایانهای کشور همراهی و همکاری کرده است. زمانی که اتوکام در اصفهان شروع به کار کرد، گوگل، آمازون و مایکروسافت هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده بودند و همین امر نشان دهنده پیشرفت کشور در این حوزه است.
اثنی عشری افزود: ۱۰ هزار واحد تولیدی صنعتی در استان اصفهان فعالیت میکنند و موقعیت جغرافیایی این استان برای توسعه ارتباطات بسیار مناسب و قابل توجه است، اما متاسفانه استان اصفهان رتبه پنجم کشور در نرخ بیکاری را دارد.
وی ادامه داد: ضریب نفوذ تلفن ثابت در اصفهان، ۴۷ درصد است و خطوط فعال تلفن همراه ۱۱۷ درصد ضریب نفوذ دارند. ضریب نفوذ اینترنت ثابت و سیار در اصفهان ۹۲ درصد میباشد، در حالی که متوسط جهانی آن ۵۴ درصد است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور یادآور شد: شاخصهای زیر ساخت فاوا در استان در وضعیت تقریباً مطلوبی قرار دارد و یکی از مباحث اصلی در توسعه آی تی نیروی انسانی متخصص است و باید استفاده از این نیروی انسانی در اولویت شرکتهای خصوصی قرار بگیرد. استان اصفهان رتبه چهارم را در سهم درآمدی برنامههای تولیدی اندروید دارد و رتبه سوم سهم تعداد توسعه دهندگان کافه بازار مربوط به استان اصفهان است.
نظر شما