بابک کیانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص کانون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر کانون اصفهان دارای ۳۴۵ کارآموز است و بر اساس تعداد کارآموزان و به دلیل کمبود فضا آنها را در دو گروه تحت آموزش قرار دادیم.
وی با بیان اینکه کانون وکلا به عنوان نهادی که برای دولت هیچ بار مالی ندارد با مشکلات متعددی روبهرو است، افزود: از ۳۴۵ نفر کارآموز ۱۷۳ نفر مرد و ۱۷۲ نفر زن هستند همچنین در این دوره ۳۶ نفر برای آزمون اختبار ثبتنام کردند که از این تعداد ۳۲ نفر قبول شدند.
رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه دادگاه مجازی یکی از ابزارهای حرفهای شدن کارآموزان است کانون وکلای اصفهان برای اولین بار در طول ۲۳ سال گذشته دادگاه مجازی با موضوع کلاهبرداری را اجرا کرد.
وی با اشاره به اینکه کانون وکلای اصفهان در موضوعات مختلف جلسات متعددی برگزار کرده است، اظهار کرد: در یکسال گذشته بیش از ۵۰ جلسه در موضوعاتی نظیر حقوق ثبت، حقوق اراضی، مسائل شهرداریها و تملک دولت، حقوق جزا، حقوق تجارت و غیره برگزار شده است.
کیانی با بیان اینکه نگرش کانون در راستای عملی شدن مباحث حقوقی آکادمیک است، افزود: با این روش کارآموز به نحو ملموستری میتواند مسائل را مورد ارزیابی و تجزیه قرار دهد.
وی با تاکید بر لزوم تعامل دادگستری با کانون وکلا گفـت: تعامل این دو نهاد در تربیت نیروی کارآمد بسیار مهم است چرا که اگر میخواهیم قضات دادگستری مشکلات کمتری در رسیدگی به پروندهها داشته باشند باید کارآموزان و وکلایی تربیت کنیم که با مسائل روز آشنا باشند.
رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان خاطرنشان کرد: از اردیبهشت امسال شرح وظایف جدید کانونهای وکلا به تصویب اسکودا رسید و بر اساس آن در حال تربیت کارآموزانی هستیم که از باب افزایش کیفیت آموزشی و نمره محور نبودن دروس بیش از گذشته مورد توجه هستند.
وی با بیان اینکه بهتر است آئین نامه جدید تربیت کارآموز در اختیار قضات قرار بگیرد، گفت: با این کار قضات با شیوه تربیت کارآموز و وظایف وکلای جوان بیشتر آشنا میشوند.
کیانی با تاکید بر اینکه تا وکیل خوب تربیت نکنیم دادگستری به اهداف خود نمیرسد، تصریح کرد: تربیت وکیل برای اموری چون مبارزه با فساد و ایجاد عدالت بسیار مهم است و امیدوارم این مسائل در تربیت وکلا مورد توجه بیشتر قار گیرد.
نظر شما