به گزارش ایمنا، فرهاد قلینژاد با اشاره به آلودگی ناشی از نشت نفت در اطراف جزیره خارگ اظهار کرد: این آلودگی ناشی از خطوط انتقال نفت به خارگ است که پس از اعلام آلودگی عملیات پاکسازی با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی و حفاظت محیط زیست استان بوشهر آغاز شد.
وی با بیان اینکه بخش عمدهای از آلودگی نفتی در آبهای خارگ انجام شده است، تصریح کرد: بخشی از لکههای این آلودگی در سواحل شنی بندر گناوه و ریگ رخنه کرد که عملیات پاکسازی با همکاری شهرداریها و فرمانداری گناوه و دستگاههای ذیربط آغاز شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تاکید بر جبران خسارت وارد به سواحل خلیج فارس ناشی از آلودگی خلیج فارس خاطر نشان کرد: خسارت وارد شدن ناشی از آلودگی نفتی به خلیج فارس در حال بررسی است که جبران خسارت در دستور کار قرار دارد.
قلینژاد با اشاره به نمونهبرداری به صورت مستمر از آبهای خلیج فارس برای جلوگیری از آلودگی تصریح کرد: با راهاندازی ۴۸ ایستگاه سنجش آلودگی هر سه ماه آبهای خلیج فارس در استان بوشهر نمونهداری و پایش آلودگی میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با بیان اینکه خلیج فارس سالانه با آلودگیهای نفتی متعددی مواجه میشود، تاکید کرد: تخلیه نفت و سایر مشتقات نفتی در خلیج فارس به دلایل مختلف بر تنوع زیستی غنی این آبراه تاثیرهای نامطلوب میگذارد.
وی با اشاره به اینکه خلیج فارس یکی از اکوسیستمهای مهم در برخوردار از تنوع زیستی ارزشمند است، خاطر نشان کرد: هرگونه تغییر در شرایط زیستگاهی این اکوسیستم آسیبهایی به این آبراه و آبزیان وارد میکند که جبران خسارت زیست محیطی آلودگیهای نفتی الزامی است.
نظر شما