به گزارش ایمنا، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار کرد: با ارائه مرجوعه قضائی توسط یکی از شهروندان مبنی بر اینکه پس از سفارش لباس از طریق فروشگاه اینستاگرامی و واریز اینترنتی دو میلیون ریال به حساب فروشنده نه تنها کالایی دریافت نکرده بلکه وی پاسخگو نبوده و پس از مدتی صفحه خود را حذف کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از دریافت اظهارات شاکی و تشکیل پرونده با انجام تحقیقات صورت گرفته عامل کلاهبرداری که مرد جوان و همسرش بود را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان افزود: در بازجویی های به عمل آمده از متهمان مشخص شد مرد جوان با راه اندازی صفحه ای در شبکه اجتماعی اینستاگرام و تبلیغ پوشاک به بهانه فروش با همکاری همسرش که بازاریابی و تبلیغ این صفحه را بر عهده داشته مشتریان را به پرداخت هزینه به حساب بانکی ملزم می کردند ولی هیچ کالایی را تحویل مشتری نمی دادند.
سرهنگ مرتضوی توصیه کرد: اغلب شهروندان قبل از بررسی اصالت کالا و هویت فروشنده اقدام به خرید کالا می کنند و ناآگاهانه وارد یک معامله بی اساس میشوند در حالیکه باید در نظر داشت، تعداد مخاطبان یک صفحه اجتماعی، دلیل بر مجوز، صحت و ارائه خدمات توسط مدیر آن صفحه و یا کانال نمیباشد، زیرا افراد سودجو این فضا را به عنوان مکانی مناسب جهت انجام اعمال مجرمانه خود انتخاب می کنند.
نظر شما