مهدی رضازاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با انجام این پروژه نه تنها اختلالی در سیستمهای بانکی ایجاد نخواهد شد بلکه با ادغام پنج بانک و موسسه اعتباری در بانک سپه، بانکی قوی و ارائه دهنده خدمات بهتر در عرصه بانکی خواهیم داشت که هیچگونه تغییری در سهام، وامها و سپردههای مختلف ایجاد نشده و با همان روند قبلی به کار خود ادامه میدهند.
وی تصریح کرد: این اقدام با اجرای درست و هدفی مشخص انجام میشود که از لحاظ کارآفرینی بسیار موثر است به طوری که تعداد شعب بانک سپه پس از ادغام به چهار هزار و ۶۰۰ و تعداد کارکنان از ۱۵ به ۴۲ هزار نفر خواهد رسید که کمک شایانی به اقتصاد و کارآمدی کشور میکند.
این کارشناس امور بانکی اضافه کرد: بانکها و موسسات ادغامی شامل قوامین، حکمت ایرانیان، انصار، مهراقتصاد و کوثر است که طبق گفته رییس کل بانک مرکزی برای هر بانک یکی از اعضای هیئت مدیره به عنوان نماینده بانک سپه معرفی شده و این اقدام با اهداف همسو کردن عملکرد آن بانک با ادغام انجام گرفته، شناسایی تدریجی ظرفیتها و استفاده از آن انجام میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: پس از این اقدام مجموع شعب بانک سپه (۲۵۰۰ شعبه بانکهای ادغامی و ۱۶۰۰ شعبه بانک سپه)، یکهزار شعبه از بانک ملی بیشتر میشود.
رضازاده با بیان اینکه پنج موسسه و بانک ادغام شده در بانک سپه نزدیک به ۲۴ میلیون سپردهگذار با ارزش حساب ۲۱۴ هزار میلیارد تومان دارد، افزود: برنامه ریزی های لازم انجام شده تا هیچگونه تغییری در نحوه پرداخت سود سپرده گذاران صورت نگیرد.
نظر شما