به گزارش ایمنا، حیدر اسکندرپور اظهار کرد: به منظور تسریع در روند بازآفرینی، حکم مدیر بازآفرینی شهرک سعدی ابلاغ شده است تا با همکاری سایر نهادهای متولی این فرآیند آغاز شود.
وی با اشاره به لزوم جابهجایی منازل واقع در حریم و مسیل رودخانه، افزود: در طرح بهسازی و بازآفرینی شهرک سعدی تلاش خواهیم کرد با اجرای زیرساختها، این شهرک را در مقابل سیل ایمن کنیم؛ به این منظور لازم است حدود ۴۰۰ منزل مسکونی واقع در حریم و مسیل رودخانه تملک و جابهجا شود.
شهردار شیراز با بیان اینکه ضروری است برای مقابله با اتفاقات، برنامهریزیهای لازم انجام شود افزود: در این راستا مشاوران، مطالعات مربوط به محله سعدی و دروازه قرآن را انجام دادهاند و طبق این مطالعات عرض کانال اصلی باید تغییر پیدا کند و به اندازه پیشین خود بازگردد.
اسکندرپور با اشاره به پیشینه محله سعدی و وقوع سیل در این محله طی سالهای مختلف، گفت: تعداد زیادی از خانههای این محله بدون مجوز شهرداری و در حریم رودخانه ساخته شده و مسائل فنی و شهرسازی در آن رعایت نشده است.
وی گفت: برای یاری رساندن به مردم در مواقع وقوع حادثه باید با الگو قرار دادن هشت سال دفاع مقدس و به دور از خطکشیهای قومی، سیاسی، مذهبی و ... یاریرسان یکدیگر باشیم. در این حادثه نیز شهرداری، گروههای مردمی، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و سایر دستگاهها در کنار یکدیگر خدمترسانی کردند.
شهردار شیراز خاطرنشان کرد: در حادثه سیل محله سعدی دستگاههای مختلف و مردم به ویژه جوانان و ساکنان این محله در کنار یکدیگر خدمترسانی کردند؛ برگزاری این آیین قدردانی به منظور تقویت رسم مبارک و پاسداشت سنت کنار یکدیگر بودن در مواقع سختی و دشواری است.
اسکندرپور خطاب به معتمدین و بزرگان شهرک سعدی گفت: مردم محله سعدی کار بزرگی انجام دادند و از همراهی و همدلی که با یکدیگر داشتند، سپاسگزارم.
وی ضمن تشریح چگونگی وقوع سیل دروازه قرآن و محله سعدی افزود: در روزهای ابتدایی وقوع سیل تمامی نیروهای شهرداری اعم از مدیران و شهرداران مناطق، پاکبانان، آتشنشانان و ... شبانهروزی خدمترسانی کردند اما برخی از دستگاهها به حضوری کوتاه و گرفتن فیلم و عکس از آن حضور بسنده کردند.
نظر شما