به گزارش خبرنگار ایمنا، معاون سیداحمد حسینینیا در آیین نخستین نمایشگاه تخصصی و ترویجی اسباب بازی و بازیهای فکری کودک و نوجوان اظهار کرد: اسباببازیهایی که در حال حاضر برای کودکان تولید میشود، نگرش توأم با پرورش خلاقیت را دنبال میکند.
وی افزود: با مرور مجموعه نظام برنامهریزی شهری در ایران از سال ۲۷ قبل و بعد از انقلاب و حتی در اروپا شاهد هستیم که ساختار برنامهریزی بر چهار محور دستهبندی شده که دسته اول نظام برنامهریزی متکی بر کشاورزی، تکیه بر صنعت، تکیه بر مباحث دانش محور و گام چهارم شهر هوشمند، شهر مجازی یا شهر دادههای اطلاعاتی است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: نظام برنامهریزی در ژاپن همزمان با ایران مدون شد، اما برونداد برنامهریزی ژاپن تلاش بر رشد و تعالی انسانها از دوران کودکی تا بزرگسالی بود در حالی که ما در ایران همواره سعی کردیم از کودکان و نوجوانان، پزشک و مهندس تحویل جامعه دهیم.
وی با بیان اینکه نظام برنامهریزی متکی بر برنامه صرفاً کالبدی و فیزیکی نتیجه شهرسازی امروزی بوده است، ادامه داد: آنچه امروز در شهرهای هوشمند و مجازی دنبال میکنیم، این است که انسان توسعه یافته را در این شهرها داشته باشیم و برای رسیدن به این مهم گریزی جز توجه به مباحث کیفی در حوزه برنامهریزی نداریم.
حسینینیا تاکید کرد: اصفهان در حوزه کودکان کاندیداتوری دریافت نشان شبکه جهانی دوستدار کودک را دنبال میکند و دیماه سال گذشته نخستین نشست تخصصی آن در اصفهان برگزار کرد.
وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان گروه دوستدار کودک را بر اساس تفاهمنامه با وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و مصوبات شورای اسلامی شهر راهاندازی کرده است، گفت: نگرش به موضوع کودکان در شهر هوشمند ایجاب میکند که توأم با نگاه هویتساز، نگاه تکنولوژی و تکنیکال به شهرهای آینده داشته باشیم.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: با نگاه به آیندهنگاری شهرها در مییابیم که برای کودکان به عنوان سکانداران آینده شهرها باید برنامه داشته باشیم.
وی با تاکید بر فرمایشات بزرگان و ائمه معصومین مبنی بر پرورش کودکان برای زمان خودمان اشتباه بزرگی است زیرا باید آنها برای زمان خودشان پرورش یابند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری مجموعههایی که در حوزه کودکان فعالیت میکنند همچنین با فعالیتهایی که در مرکز شهر دوستدار کودک انجام میشود، آینده روشن و هدفمند در انتظار آینده سازان باشد.
حسینینیا اظهار کرد: اصفهان به عنوان یک شهر تمدنساز که در سه دوره تاریخی پایتخت کشور بوده، دارای غنای فرهنگی بالایی است و امیدواریم با برنامه اجرایی که به یونیسف ارایه میکنیم هر چه سریعتر به شبکه شهرهای دوستدار کودک بپیوندیم.
نظر شما