حمیدرضا عصارزادگان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان مبارکه با بیان اینکه صنعتی بودن از ویژگیهای اصلی این شهرستان است و نسبت به شهرستانهای غیرصنعتی مانند فریدن و چادگان آب و هوای بدتری دارد، اظهار کرد: فولاد مبارکه از سه سال گذشته تا کنون حدود ۴۰۰ میلیارد تومان برای رفع آلایندگی هزینه کرده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر مشکل حادی در صنایع و شهرکهای صنعتی این شهرستان وجود ندارد، اما تحریمهای اقتصادی تنگناها و مشکلاتی را برای واحدهای صنعتی این شهرستان بوجود آورده است.
فرماندار مبارکه اضافه کرد: ۲۸۰ واحد صنعتی فعال کوچک و بزرگ در این شهرستان وجود دارد که فولاد مبارکه، سیمان سپاهان و پلیاکریل از مهمترین آنها محسوب میشود.
عصارزادگان تصریح کرد: بطور تقریبی هر ۱۰ روز یکبار جلسهای برای بررسی وضعیت صنایع و رسیدگی به مشکلات این واحدها در شهرستان برگزار میشود.
وی با اشاره به تعداد زیاد جوانان بیکار در این شهرستان خاطرنشان کرد: آماری از تعداد افراد بیکار در این شهرستان نداریم، اما با توجه به صنعتی بودن شهرستان تعداد بسیاری از دیگر نقاط استان و کشور به مبارکه مهاجرت کردهاند.
فرماندار مبارکه با بیان اینکه آمار بیکاری این شهرستان نسبت به شهرستانهای دیگر بالاتر است، تأکید کرد: یکی از شرایط اصلی استخدام جوانان در صنایع این شهرستان بومی بودن است و همواره بخشی از اولویت استخدام در فراخوانهای استخدام آنان اختصاص پیدا میکند.
عصارزادگان اظهار کرد: با توجه به مجاورت مبارکه با رودخانه زایندهرود کشاورزی و صنعت در این شهرستان از رونق و پویایی خوبی برخوردار است.
وی با اشاره به آتش زدن کاه و کلش باقیمانده توسط کشاورزان گفت: تعداد کمی از کشاورزان در پایان فصل برداشت محصولات خود اقدام به این کار میکنند که موجب افزایش آلایندگی هوا و محیطزیست شهرستان میشود.
فرماندار مبارکه افزود: برخورد با افرادی که نسبت به آتشزدن باقیمانده کاه و کلش در زمینهای کشاورزی خود اقدام میکنند بر عهده شهرداریها نیست و بخشداریها و دهیاریها باید در راستای اجرای دستورالعمل و اختیارات و وظایف خود با جهاد کشاورزی، با این افراد برخورد قانونی انجام دهند.
نظر شما