به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور اظهار کرد: با رونمایی از این طرح به حوزه رتبه بندی کشتارگاههای مرغ ورود پیدا می کنیم و این رتبه بندی در مورد سایر فرآورده های خام دامی به مرور اجرا می شود.
وی افزود: حدود ۵۹ کشتارگاه خط دو در کشور موجود است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری، اکثر این کشتارگاهها با رتبه بندی A فعالیت کنند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: از ۱۵ مردادماه امسال رتبه بندی کشتارگاه های مرغ آغاز و تا آخر شهریور به اتمام می رسد، این کشتارگاهها باید از اداره کل دامپزشکی استان ها لیبل رتبه بندی دریافت کنند.
رفیعی پور گفت: برای افزایش کیفیت و بهداشت محصولات خام دامی در کشتارگاه هایی که از رتبه B بر اساس شرایط به رتبه A ارتقا یافته اند، سازمان دامپزشکی نظارت عالی و رصد و پایش خواهد داشت.
وی افزود: با ۹۵ درصد اطمینان می گوییم که محصولات خام دام و طیور تولید کشور سالم، بهداشتی و با شریاط استاندارد به دست مردم می رسد و در عین حال با اجرای این طرح قصد داریم به شرایط بهتری برسیم.
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: تنها تضمین کننده تامین غذا نیستیم بلکه باید تضمین کننده کیفیت محصولات هم باشیم. کشورهای پیشرفته، مشکلات بهداشتی محصولات خام دامی خود را به صفر رسانده اند، اما با تقلب در این محصولات روبرو هستند در حالی که در کشورهای در حال توسعه باید در حوزه بهداشتی اقدام کنند.
رفیعی پور اظهار کرد: تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در ایران سال ها است منتظر عرضه محصولات دارای رتبه بندی خوب، عالی و ممتاز در بازار هستند.
همچنین مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به پرسشی در مورد عرضه مرغ سایز در این طرح گفت: در این طرح محدوده وزنی برای کشتارگاه هایی که رتبه A و B پلاس دریافت می کنند مشخص شده است به طوری که کشتارگاه های رتبه A مرغ سایز با وزن ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم باید به بازار عرضه کنند.
سامد برومند افزود: کشتارگاه های دارای رتبه A پلاس نیز مرغ با وزن ۱۳۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم عرضه خواهند کرد و مرغ زیر وزن ۱۳۰۰ گرم صرفا با سفارشات خاص مراکز عرضه خواهد شد. مرغ با وزن بالای ۲۲۰۰ گرم برای قطعه بندی عرضه می شوند.
نظر شما