محمد تکبیرگو در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان کاشان از راهاندازی پنج کارگروه تخصصی با موضوعات تصادفات رانندگی،سرقت، اعتیاد، طلاق و فضای مجازی در دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: اطلاعرسانی بهموقع و بهرهمندی از نظرات کارشناسان، تاثیر شگرفی در کاهش و پیشگیری از جرایم دارد.
وی با بیان اینکه سالانه ۲۷ هزار پرونده در دادسرای این شهرستان تشکیل میشود، عنوان کرد: این پروندهها با موضوعاتی همچون جرایم تصادف، مواد مخدر، سرقت و کلاهبرداری در فضای مجازی تشکیل میشود و شمار آنها با احتساب پروندههای دادگستری و شورای حلاختلاف به یکصد هزار میرسد.
دادستان کاشان با اشاره به افزایش موارد کلاهبرداری اینترنتی، تأکید کرد: شهروندان باید بدانند که حضور در سایتهای قمار و شرطبندی طبق قانون جرم است و سبب زیان مادی آنها خواهد شد.
تکبیرگو گفت: با وجود هشدارها و آموزشهای داده شده شاهد حضور افرادی هستیم که برای پیگیری پروندههای کلاهبرداری به دادسرای کاشان مراجعه میکنند، حتی وکلای دادگستری و اعضای هیئت علمی دانشگاهها هم جزء این گروه از مالباختگان هستند.
دادستان کاشان با اشاره به صدور دستور جلوگیری از دوچرخهسواری بانوان در این شهر، تأکید کرد: بانوان علاقهمند به ورزش میتوانند در مکانهای مخصوص مانند پارک بانوان دوچرخهسواری کنند، زیرا با بانوانی که در شهر اقدام به دوچرخهسواری کنند و با عمل خود عفت عمومی را جریحهدار کنند، طبق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی برخورد قضایی میشود.
تکبیرگو با اشاره به دستگیری خانم دوچرخهسوار در این شهرستان، تصریح کرد: انتقال وی به دادسرا و تشکیل پرونده برای بیتوجهی وی به موارد ارشادی ضابطان قضایی و توهین به آنها بود.
وی اضافه کرد: این بانوی کاشانی که در محیط خارج از شهر و با پوشش نامناسب اقدام به دوچرخهسواری کرده بود، پس از حضور والدین در دادسرا و تفهیم اتهام و اخذ ضمانت، آزاد شد.
نظر شما