بیش از هزار تن کاغذ برای کتاب و مطبوعات طی دو هفته اخیر توزیع شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در ۲ هفته اخیر بیش از هزار تن کاغذ برای کتاب و مطبوعات، توسط کمیته فرهنگی توزیع شد گفت: در هفته های آتی نیز چند هزار تن کاغذ دیگر وارد خواهد شد و به وضعیت مطلوب خواهیم رسید.

به گزارش ایمنا، سید عباس صالحی پنجشنبه شب در حاشیه مراسم بیست و پنجمین سالگرد انتشار نشریه فرهنگی و اجتماعی رهاورد شهرستان دماوند با اشاره به مشکلات موجود در حوزه مطبوعات در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در بخش تبدیل کاغذ و واردات آن مشکلاتی به وجود آمده بود که با تدابیر لازم و برگزاری جلسات متعدد با مسئولان عالی رتبه مقرر شد کاغذ در فهرست کالای اساسی باقی بماند.

وی افزود: با وقوع این اتفاق در دیگر مراحل نیز همچون واردات در حوزه کاغذ کتاب، مطبوعات و ترخیص گمرک سفارش‌ها افزایش یافت.

صالحی با تاکید بر اینکه وضعیت این حوزه در هفته‌های آتی مطلوب و متعادل خواهد شد، تصریح کرد: یک دوره بحرانی را به دلیل مشخص نبودن وضعیت کاغذ سپری کردیم که در هفته‌های آینده به وضعیت مطلوب خواهد رسید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص حمایت هیات دولت از اصحاب رسانه در انتشار اخبار و نقدپذیری مسئولان خاطر نشان کرد: آنچه که هم در هیات نظارت مطبوعات و هم در دستگاه‌های دولتی وجود دارد، رسانه را مکمل فعالیت‌های اجرایی دولت و نقد رسانه‌ها را به عنوان نقد درونی از خودمان تلقی کنیم و مرور رسانه‌ها را نه تنها اخلال بلکه کمک می‌دانیم.

وی تاکید کرد: در ۶ سال اخیر ارجاع تخلف رسانه‌ها به دادگاه‌ها بسیار انگشت شمار بوده و توصیه اصلی هیات دولت و تمام دستگاه‌ها به رسانه‌ها، کاهش شکایت‌های دولتی و صرفاً در مسائل عمومی است.

صالحی اضافه کرد: معتقدیم رسانه‌ها با آزادی نقد همراه با انصاف می‌توانند کمک شایانی در بحث مدیریت داشته باشند.

وزیر ارشاد همچنین در این همایش با اشاره به نقش رسانه‌ها به ویژه در عصر جدید به عنوان رکن چهارم قوای حاکمیتی خاطرنشان کرد: در کنار این نقش مؤثر، حضور رسانه‌های منطقه ای و محلی با توجه به کارکردهای آنها در بین دیگر مطبوعات کشوری و سراسری متفاوت، متمایز و مستقل است و همین امر بر جایگاه آنان می‌افزاید.

این مقام مسئول با اشاره به سه نکته مهم در بخش تأثیر رسانه‌های محلی بر منطقه و جامعه، افزود: رسانه‌های محلی و منطقه ای حافظ هویت آن منطقه هستند چراکه در جامعه کنونی همه ما گرفتار اختلالات حفظ هویت‌های اجتماعی هستیم و در این شرایط نشریات محلی می‌توانند این هویت را حفظ و به نسل‌های آینده منتقل کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه نشریه محلی رهاورد توانسته در این بخش تأثیرگذار باشد، گفت: از جمله بخش‌های مهم در حفظ این هویت، بخش اجتماعی و سیاسی یک جامعه است؛ در این نشریه طی ۲۵ سال اخیر شاهد بیان تشکیل تشکل‌ها و مراکز تأثیرگذار در بخش‌های اجتماعی و سیاسی هستیم که اگر این مطالب نبود، قطعاً آیندگان از آن بهره مند نمی‌شدند.

صالحی افزود: هویت سیاسی و اجتماعی یک منطقه در صورتی که شناسنامه دار شود، نقش تأثیرگذاری در حرکت‌های آینده شهرستان ایفا خواهد کرد که قطعاً نه تنها شناسنامه یک شهرستان بلکه برای آموزه‌های تعلیم سیاسی اجتماعی یک منطقه مؤثر است.

این مقام مسئول گفت: روایتگرانی در حوزه‌های مختلف سیاسی، علمی و اجتماعی بوده و هستند که با بیان تجربه‌های خود از دماوند حتی اگر بومی منطقه نیز نباشند، می‌توانند نسل‌های هم نسل و بعد از آنان را از گذشته و حال آشنا کنند که می‌توان به نقش شهیدان مفتح، شاه آبادی و دیگر تاثیرگذاران اشاره کرد.

کد خبر 379931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.