به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، حسین یارمحمدیان امروز (یکشنبه) در جلسه هماهنگی برگزاری دومین جشنواره کباب با اشاره به اینکه دومین جشنواره کباب و لبنیات گلپایگان در روزهای ۲۴ و ۲۵ مردادماه در پارک جنگلی این شهر برگزار میشود، اظهار کرد: برای هر چه بهتر برگزار شدن این جشنواره کمیتهها و اتحادیهها شرح وظایف خود را مشخص و اعلام کنند.
وی با بیان اینکه رعایت تمام اصول و ضوابط در با کیفیت برگزار شدن این جشنواره کمک میکند، افزود: با انجام کارهای نمادین از جمله طبخ کباب ۱۰ متری میتوان تنوع این جشنواره را دوچندان کرد.
فرماندار گلپایگان با تأکید براستقرار تمام اکیپها در محل جشنواره کباب و لبنیات گلپایگان، گفت: تعداد حضور حداکثری رستورانها و کبابیها در تأمین نیاز غذایی مردم در محل جشنواره موثر است.
وی به نظافت سرویسهای بهداشتی و مسیر برگزاری جشنواره تأکید کرد و گفت: تورهای بازدید از مراکز بوم گردی و آثار تاریخی و مذهبی شهرستان برای مسافران مهیا شود تا موقعیت گردشگری گلپایگان معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه کمیته تشریفات برای پذیرایی از مهمانان استانی و کشوری تشکیل شود، گفت: نمایشگاه عرضه سوغات و توانمندیهای صنایع دستی این منطقه برپا شود تا علاقه مندان بازدید و خرید کنند.
یارمحمدیان تأکید کرد: با استفاده از تجربه برگزاری نخستین جشنواره کباب کمی و کاستیها را در دومین جشنواره کباب و لبنیات جبران شود.
وی با بیان اینکه اجتماع ۱۶ هزار نفر جمعیت در نخستین جشنواره کباب گلپایگان در تاریخ این شهرستان بی سابقه بوده است، افزود: مخالف برگزاری برنامههای نشاط اجتماعی مردم نخواهیم بود البته این برنامهها باید در چارچوب مصالح کشور و با نظر صاحب نظران و علمای شهرستان برگزار میشود.
فرماندار گلپایگان با بیان اینکه دومین جشنواره کباب و لبنیات به ریاست اداره صنعت، معدن و تجارت و دبیری اتاق اصناف و نظارت فرمانداری گلپایگان برگزار میشود، گفت: امسال باید حداقل ۴۰ غرفه برپا شود تا ظرفیتهای شهرستان بروز داده شود.
وی با تأکید براینکه سلامت و بهداشت غذایی و محصولات لبنی به صورت مستمر در زمان جشنواره نظارت شود، گفت: باید در جذب ۵۰ درصدی مسافر و گردشگر در جشنواره کباب و لبنیات گلپایگان تلاش شود زیرا جشنواره کباب میتواند نمایشگاهی برای عرضه محصولات شهرستان باشد.
یارمحمدیان از شهرت کباب گلپایگان در کل کشور سخن گفت و افزود: هدف برگزاری چنین جشنوارهای معرفی بیشتر و بهتر کباب سنتی گلپایگان و خاصیت لبنیات این منطقه است.
وی از رسانهها و مطبوعات گلپایگان درخواست کرد که برای معرفی بیشتر این منطقه به نقاط دیگر کشور اطلاع رسانی کنند، و میراث فرهنگی ثبت ملی کباب گلپایگان را دنبال کند.
برگزاری جشنواره کباب و لبنیات به انتقال فرهنگ شهرستان کمک میکند
حجت الاسلام محمدتقی کرامتی امام جمعه گلپایگان با بیان اینکه برگزاری هر جشنوارهای تجلی فرهنگ آن شهرستان است، اظهار کرد: باید از موقعیت جشنواره کباب درانتقال فرهنگ دینی، مذهبی و اعتقادی شهرستان استفاده کرد.
وی گفت: اگر کباب گلپایگان برند ملی پیدا کرده حاصل وجدان کاری کاسبان گذشته این شهر در رعایت اصول شرعی و ضوابط بهداشتی در طبخ کباب بوده است زیرا امانت داری کاسب میتواند انتقال دهنده فرهنگ شهرستان باشد.
امام جمعه گلپایگان برگزاری جشنواره کباب و لبنیات گلپایگان را موجب رونق تولید در این شهرستان دانست و گفت: در جشنواره کباب نباید ارزشهای دینی و فرهنگی شهرستان زیر سوال رود و یا آثار منفی به همراه داشته باشد.
وی به رعایت اصول بهداشتی و اخلاق صنفی در طبخ کباب در جشنواره کباب توصیه کرد و افزود: لازمه که ارزیابی از طبخ کباب در رستورانهای گلپایگان صورت گیرد تا در هنگام جشنواره مشکلی ایجاد نشود.
نخستین جشنواره کباب رشد ۷ درصدی فروش کباب را به همراه داشت
در ادامه محسن اتحادی رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان با بیان اینکه در نخستین جشنواره کباب گلپایگان بیش از ۱۶ هزار نفر شرکت داشتند، اظهار کرد: برگزاری جشنواره کباب در سال گذشته به رشد هفت درصدی فروش آن کمک کرد.
وی با بیان اینکه باید در دومین جشنواره کباب از ظرفیت و پتانسیل شهرستان به نحو مطلوب استفاده شود، گفت: امسال با استفاده از تجرببات جشنواره کباب سال گذشته سعی و تلاش داریم جشنوارهای در خورشأن شهرستان برگزار شود.
اتحادی تأکید کرد: باید جشنواره کباب را به سمت فضای جذب گردشگر و توریست سوق دهیم، شهرستان نیاز به جذب گردشگر و توریست خارجی دارد تا سطح درآمدزایی و اقتصادی افزایش یابد.
نظر شما