به گزارش ایمنا، حمیدرضا تحصیلی با اشاره به آخرین اقدامات این شرکت برای مبارزه با موشهای تهران اظهار کرد: برای مبارزه با موشهای تهران که نروژی هستند، هیچ راهی جز فرهنگسازی نداریم.
وی با بیان اینکه موشهای شهر تهران هوشمند شدهاند و در برابر انواع سموم مقاومت میکنند، افزود: وقتی که ما موشی را آلوده میکنیم و به لانه سایر موشها میفرستیم، آنها متوجه میشوند و آن موش آلوده را بیرون میکنند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با تاکید بر اینکه باید فرهنگسازی کنیم تا مردم به این حیوانات غذا ندهند، تصریح کرد: اگر موشها غذا پیدا نکنند و یا دچار کمبود مواد غذایی شوند، تولید مثل هم نخواهند کرد، لذا بهترین کار این است که مردم برای آنها مواد غذایی نریزند، زیرا مردم به تصور اینکه به حیواناتی مانند گربه و پرندگان غذا میدهند، مواد غذایی را در سطح معابر میریزند و موشها هم از آنها بهرهمند میشوند.
تحصیلی با اشاره به رهاسازی مواد غذایی همچون کاهو در سطح معابر گفت: وقتی که موشها مسموم میشوند، در اثر خوردن کاهو خونشان رقیق میشود و اقدام به سمزدایی میکند و در نتیجه دوباره به چرخه حیات باز میگردند.
وی با بیان اینکه برای مبارزه با موشها اقدامات دیگری مانند تخریب و مسدودسازی لانه موشها با گِل رس را انجام دادهایم، افزود: با این وجود موشها در نهایت راهی برای خروج پیدا میکنند.
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با تاکید بر اینکه جنگ بین انسان و موش، جنگی نابرابر است، اظهار کرد: ما هر کاری که میکنیم آنها ضدش را انجام میدهند و از لانه خارج میشوند، لذا به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه مبارزه با آنها نرسیدن مواد غذایی است.
تحصیلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر جمعیت موشهای تهران بین چهار تا پنج میلیون است که ما برای مبارزه با آنها از سم، تله و تله چسبی استفاده میکنیم.
نظر شما