حمید اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه جذب سرمایهگذار در حوزههای مختلف همواره عاملی برجسته برای تداوم رشد اقتصادی هر شهر به شمار میرود، اظهار کرد: تشکیل سازمان مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان اقدامی بسیار مهم و ضروری در توسعه پایدار و رسیدن به درآمد پایدار برای شهرداریها است و شهرداری اصفهان نیز از اولین شهرداری هایی است که اقدام به ایجاد سازمانی با چنین ماهیتی کرد.
وی افزود: شهرداریها میتوانند با بهرهگیری از تمامی قابلیتها و ویژگیهای آن شهر، سرمایههای بخش خصوصی را جذب کنند و در بطن مدیریت شهری از آن استفاده کنند تا پیشبرد اهداف کلانِ شهر میسر شود، در این صورت شهر در مسیر توسعه پایدار و پیشرفت اقتصادی قرار میگیرد.
این کارشناس مدیریت شهری خاطر نشان کرد: سالهای زیادی است که اصفهان یکی از شاخصترین شهرها در جذب سرمایه خصوصی در ایران است و اقدامات شهرداری اصفهان در این زمینه باید الگوی سایر شهرداری های ایران قرار بگیرد.
اسماعیلی با اشاره به تشکیل سازمان سرمایهگذاری و مشارکت های مردمی در شهرداری اصفهان، خاطر نشان کرد: این سازمان از سال ۱۳۸۳ و با قانونی که شورای اسلامی شهر در آن زمان تصویب کرد در شهرداری اصفهان رسمیت پیدا کرد.
وی افزود: تشکیل چنین زیرمجموعه ای در بسیاری از نهادهای مدیریت شهری یک امر واجب و کاملا ضروری تلقی میشود زیرا جذب مشارکتهای مردمی و سرمایههای خصوصی یکی از مهمترین عوامل در توسعه پایدار است.
این کارشناس مدیریت شهری اضافه کرد: از سال ۱۳۸۶ بحث مشارکت های مردمی در اصفهان افزایش یافت و آیین نامه ای دقیق برای نحوه فعالیت سازمان مشارکت های مردمی شهرداری اصفهان تنظیم شد که موجب جذب سرمایه های مختلف در حوزه های عمرانی، اقتصادی، شهرسازی و حقوقی شد.
نظر شما