به گزارش ایمنا، علیرضا احسان دوست امروز در جمع اصحاب رسانه، با بیان اینکه پیشرفت و عدالت عنوان دهه چهارم انقلاب است، افزود: ورود به عرصه های جهاد سازندگی، حرکتی برای خدمت به مردم و تربیت کادرها و مدیران انقلابی و فعال حال و آینده کشور است و سازندگی دانشجویان را در ابعاد مختلف به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه در سال جاری، ۱۰۶ هزار نفر روز در عرصه های سازندگی شرکت می کنند، تصریح کرد: این تعداد دانشجو از ۱۵۰ مرکز آموزش عالی، در قالب ۹۰ گروه جهادی سازماندهی و به مناطق محروم اعزام می شوند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان با اشاره به اینکه هر گروه جهادی، معین یک منطقه و موظف است در یک فرآیند زمانی ۳ تا ۵ ساله محرومیت آن منطقه را برطرف کند، خاطر نشان کرد: ورود بسیج دانشجویی در عرصه مطالعات و پژوهشهای اردوهای جهادی از برنامه های سال جاری بسیج دانشجویی است و در واقع تلاش خواهیم کرد که با ایجاد مرکزی راهبردی و پژوهشی، به هدایت فکری و پژوهشی نیروهای بسیج دانشجویی اقدام کنیم.
احسان دوست، از تخصصی شدن گروه های جهادی دانشجویی در سال ۹۰ خبر داد و گفت: در سال ۸۹ دانشجویان بسیجی استان اصفهان در بين ۳۰ استان كشور، رتبه دوم حركتهاي جهادي را كسب كردند.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۰ اعزام به ۵ استان کشور در دستور کار گروه های جهادی قرار دارد، اظهار داشت: سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان، به عنوان مرکز منطقه ای آموزشهای گروه های جهادی، مسئولیت آموزش جهادی بسیج دانشجویی ۵ استان یزد، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد و اصفهان را بر عهده دارد.
احسان دوست با بیان اینکه، از ۲۵۰ هزار دانشجوی استان اصفهان، ۶۰ هزار نفر، عضو عادی و فعال بسیج دانشجویی هستند، تصریح کرد: سازمان بسیج دانشجویی، در اقدامی جدید، مجمعی به نام مجمع ادوار بسیج دانشجویی را راه اندازی کرده که فارغ التحصیلان دانشجوی بسیجی می توانند از طریق آن به بسیج دانشجویی متصل شده و در عرصه های دانشگاهی کمک کنند.
همچنین مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان در ادامه این نشست به اولویتهای بسیج سازندگی اشاره کرد و گفت: غنی سازی اوقات فراغت جوانان و استفاده از نیرو و نشاط جوانان در جهت سازندگی کشور، کمک به دولت در اجرای پروژه های محرومیت زدایی و کمک به ایجاد زمینه آموزش و اشتغال برای جوانان، سه اولویت مطرح شده در بخشنامه های جهاد سازندگی است.
وی با بیان اینکه عرصه های بهسازی و نوسازی مدارس، کشاورزی و منابع طبیعی از عرصه های درنظر گرفته شده برای اردوهای هجرت است، تصریح کرد: در عرصه بهسازی و نوسازی مدارس با بکارگیری ۲۵ هزار نفر دانش آموز در سال ۹۰، بیش از ۲۲۵ هزار نفر روز، برای بهسازی، زیباسازی و مرمت بیش از ۱۲۰۰ آموزشگاه به کارگیری شده اند.
سرهنگ پاسدار سیدحسین انوری خاطر نشان کرد: در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی نیز با بکارگیری ۱۰۳ هزار نفر روز از جوانان، در ۳۰ رشته از رشته های تخصصی جهاد کشاورزی کمک خواهیم کرد.
وی همچنین اظهار داشت: بکارگیری بیش از ۸۳ هزار نفر روز در اردوهای جهادی محلات، ۷ هزار نفر روز از پزشکان بسیجی استان در مناطق محروم و اعزام بیش از ۷ هزار طلاب بسیجی به این مناطق از دیگر برنامه های بسیج سازندگی در سال جاری است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان با اشاره به اینکه، امسال بیش از ۵۵۰ هزار نفر روز از جوانان استان در اردوهای هجرت و حرکتهای جهادی بکارگیری می شوند، تصریح کرد: کمک به دولت در اجرای پروژه های محرومیت زدایی، اولویت دوم کاری سازمان بسیج سازندگی است چراکه این سازمان بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی، مجری طرح های دولت شناخته شده و اکنون با ساماندهی بیش از ۱۰۰ گروه مهندسی به عنوان یک دستگاه اجرایی قوی در استان فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه، هرساله بیش از یک هزار هکتار از پروژه های بیابان زدایی در اختیار بسیج سازندگی قرار می گیرد، اظهار داشت: بهسازی بیش از ۵۰ گلزار شهدای استان در هر سال، ایجاد سالیانه بیش از ۲۰۰ کیلومتر خط انتقال آب به روستاهای استان، ایجاد خط انتقال بزرگ پمپاژ آب تنگاب سمیرم، طرح های هادی روستایی، ساخت خانه های بهداشت، آماده سازی زمینهای ورزشی، کنترل و پیشگیری از بیماری سالک با بکارگیری ۱۵ هزار نفر از بسیج سازندگی در سطح استان و ساخت سالن های ورزشی از جمله پروژه های انجام شده و در حال انجام جهاد سازندگی در استان اصفهان است.
انوری با بیان اینکه بسیج سازندگی استان اصفهان در بحث آموزش پیشگیری از مصرف مواد مخدر با به کارگیری ۶۰۰ مربی، سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر را آموزش می دهد، افزود: بسیج سازندگی استان اصفهان با داشتن گروه های مهندسی بسیار خوب در همه زمینه ها و داشتن امکانات مهندسی مناسب، آمادگی دارد که در تمام عرصه های سازندگی استان، در مناطق محروم حضور یافته و در رفع محرومیت به دولت کمک کند.
وی با اشاره به اینکه سازمان بسیج سازندگی بدون دریافت اعتبارات از دولت و با اعتبارات درآمدی قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) توانسته نزدیک به ۶۰۰ پروژه عمرانی را در مناطق محروم استان اصفهان شناسایی کند، تصریح کرد: از این تعداد، ۵۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان در شهرستانهای فریدون شهر، فریدن، چادگان، نایین، آران و بیدگل، اصفهان، اردستان و سمیرم، احداث و به بهره برداری رسیده است.
خبرگزاری ایمنا: مسئول سازمان بسیج دانشجویی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: بسیج دانشجویی، امسال با شعار جهاد اقتصادی، پیشرفت و عدالت در سازندگی کشور شرکت خواهد کرد.
کد خبر 37043
نظر شما