به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، جمشید اسکندری امروز(یکشنبه) در مراسم تجلیل از نمونههای بخش کشاورزی شهرستان گلپایگان با اشاره به اینکه کشاورزی محور توسعه است اظهار کرد: توجه به زیرساختهای اقتصادی و صنعت کشاورزی از جهاد فی سبیل اله است.
وی گفت: برای تأمین محصولات غذایی مردم با هیچ مشکلی مواجه نیستیم و این حاصل تلاش کشاورزان زحمتکش است.
معاون ترویج جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: انتخاب کشاورز نمونه با هدف الگوسازی و فرایند آموزشی و ترویجی برای سایر کشاورزان است، کشاورز نمونه با وضعیت کم آبی و امکانات موجود توانسته از لحاظ کمی و کیفی محصول مرغوب و سالمی برداشت کند.
وی گفت: وظیفه جهاد کشاورزی افزایش تولید محصولات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی با اتکا به تولیدات داخلی است، این یعنی همان اقتصاد مقاومتی که مدنظر رهبر معظم انقلاب است.
اسکندری افزود: تاکنون در زمینه کمی محصولات اقدامات خوبی انجام شده است و در زمینه کیفیت هم برنامههایی اجرا شده است، در استان برای تولید محصولات با کیفیت پروژه "جی ای پی" به مرحله اجرا درآمده است.
وی تصریح کرد: گلپایگان به عنوان شهرستان نمونه در تولید محصول پیاز با استفاده از فرایند "جی ای پی" توانسته از کودهای شیمیایی و سموم در حد استاندارد استفاده کند، با این فرایند شعار ما میتوانیم را عملی کرده است.
معاون ترویج جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با افزایش تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و سالم از طریق روش "جی ای پی" در بازارهای مختلف بینالمللی میتوانیم جایگاهی برای صادرات داشته باشیم تا مازاد محصولات را صادر کنیم و درآمدزایی خوبی داشته باشیم.
وی با اشاره به عملکرد چهل سال انقلاب در تولید محصولات بخش کشاورزی گفت: در چهل سال انقلاب در کل کشور میزان محصولات بخش کشاورزی ۳۶۹ درصد و در بخش شیلات ۳۴۳۸ درصد افزایش داشته است.
اسکندری گفت: در استان اصفهان امسال به مناسبت دهه فجر ۳۰۷ پروژه در بخش کشاورزی و دامی با اعتباری بالغ بر ۲۱۳۴ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسیده است که ۱۲۲۳ شغل در شاخههای مختلف ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: استان اصفهان در سطح کشور در زمینه تولید گوشت بوقلمون، تولید شیرخام، تولید ماهی زینتی، جوجه بومی و گاوداری صنعتی رتبه نخست را دارد.
معاون ترویج جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه کانون ملی خبرگان کشاورزی تشکیل شده است و کشاورزان میتوانند عضو شوند، گفت: استفاده از علوم و تکنولوژی مدرن در بخش کشاورزی میتواند انقلاب ایجاد کند.
وی تأکید کرد: اهمیت دادن به آموزش و ترویج کشاورزی در ارتقای کمیت و کیفیت محصول تأثیر گذار است، طرح نظام نوین کشاورز با هدف برقراری ارتباط بین کشاورز و بهرهبردار است.
اسکندری با اشاره به اینکه داشتن اطلاعات لازم برای کاشت و داشت محصول رمز موفقیت یک کشاورز است، خاطرنشان کرد: سامانه اطلاعات جهاد کشاورزی استان با ۳۸۰ اثر ترویجی به عنوان "تالار ترویج کشاورزی" راه اندازی شده است.
نظر شما