به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی اتاق تعاون استان اصفهان، سومین همایش تخصصی و جامع روابط عمومی نصف جهان با محوریت اقتصاد، فناوری اطلاعات و توسعه با حضور استاندار اصفهان، معاونین و مدیران اجرایی و کارشناسان روابط عمومی استان، خانه ارتباطات اصفهان، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزش شهرداری اصفهان و دپارتمان روابط عمومی و ارتباطات اصفهان با حمایت اتاقهای تعاون ایران و استان اصفهان برگزار می شود.
محسن حاج محمدی، دبیر اجرایی این همایش و مدیر روابط عمومی اتاق تعاون ایران اظهار کرد: روابط عمومی باید در قامت یک نهادی فعال، پویا، استاندارد و کارآمد بتواند با طراحی مهندسی افکار عمومی و بهره گیری از شیوه های نوین ارتباطی و اطلاع رسانی به نیازهای مخاطبان درون و برون سازمانی پاسخ گوید و رضایتمندی حداکثری را در راستای پیشرفت و تعالی سازمان متبوعش به ارمغان آورد.
وی با اشاره به محورهای این همایش، افزود: رایج ترین، قدیمی ترین، رسمی ترین، اجتماع اقتصادی در جهان، اقتصاد تعاون است. دنیا از برون سپاری به جمع سپاری رسیده است. چون فاصله طبقاتی و ضریب نامناسب جینی باعث شده است که بسیاری از کشورها مثل آمریکا و کشورهای به ظاهر در بلوک سرمایه داری به این نتیجه برسند که برای حفظ پایه های حکومت، خود مردم را در اقتصاد مداخله دهند. برای تحقق و نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی، باید از مردم شروع کرد.
وی ادامه داد: پایه بسیاری از ناکامیها و نرسیدن به اهداف حتی هدف های جزئی، دولتی ، نفتی و بانکی بودن اقتصاد است. هنوز از لحاظ ذخایر شبیه کشورهای ثروتمند هستیم اما از فقر مزمن و سازمان یافتهای رنج می بریم و پایه آن به توزیع غیرعلمی و اصولی منابع نفتی در بخش های غیراولویتدار برمی گردد.
دبیر اجرایی سومین همایش تخصصی و جامع روابط عمومی نصف جهان با اشاره به نقش اقتصاد دولتی، بیان کرد: معمولا اقتصاد دولتی، شاخص های توسعه را منکوب میکند، سال ۱۳۶۰ نسبت کارکنان دولت به جمعیت ۵/ ۲ بوده، اما اکنون با اینکه عامل فن آوری، دخالت های انسانی را به حداقل رسانده، شاهد چند برابر شدن کارکنان دولت هستیم، در صورتی که جمعیت چند برابر نشده است. گاهی بخش های خصوصی هم مثل بخش های دولتی عمل کرده و نیروهای اضافه بدون بهره وری پرورش می دهند.
نظر شما