به گزارش ایمنا، موسسه امنیتی AV-Comparatives در تازهترین گزارش خود به بررسی عملکرد حفاظتی بستههای امنیتی و آنتی ویروسها در دنیای واقعی پرداخته است و بسیاری از محصولات پرطرفدار را رتبه بندی کرده است.
در این دور از بررسیهای تخصصی که ماه نوامبر باز می گردد، ۱۸ محصول امنیتی از سازندگان مختلف مورد بررسی قرار گرفتهاند. لیست محصولات بررسی شده به شرح زیر است:
- Avast Free Antivirus
- AVG Free Antivirus
- Avira Antivirus Pro
- Bitdefender Internet Security
- BullGuard Internet Security
- Emsisoft Anti-Malware
- ESET Internet Security
- F-Secure SAFE
- K۷ Total Security
- Kaspersky Internet Security
- McAfee Internet Security
- Microsoft Windows Defender
- Panda Free Antivirus
- Quick Heal Total Security
- Symantec Norton Security
- Tencent PC Manager
- Trend Micro Internet Security
- VIPRE Advanced Security
در این دور از بررسیها، ۷ محصول شامل Avira ،AVG ،Avast ،Tencent، BullGuard، McAfee و F-Secure موفق به مسدود کردن ۱۰۰ درصد تهدیدها شدهاند. Microsoft با ۲۳ تشخیص اشتباه، بدترین عملکرد را در زمینه تشخیص اشتباه (False Positive) داشته است. این مقدار برای Panda و Trend Micro به ترتیب ۱۳ و ۱۲ عدد، برای F-Secureا۱۱ عدد و در مورد Symantecا۱۰ عدد بوده است. این ماه Tencentبا قدرت تشخیص ۱۰۰ درصد و صفر تشخیص اشتباه، بهترین عملکرد را در زمینه تشخیص اشتباه داشته است.
در این دور از تست های تخصصی Microsoft و پس از آن Quick Heal، ضعیفترین عملکرد را به نمایش گذاشتهاند. به طور مشخص Microsoft در شناسایی ۳.۵ درصد تهدیدها ناتوان بوده که برای آلوده شدن سیستم کافی به نظر می رسد. اوضاع Quick Heal بهتر از Microsoft است و تنها ۱.۳ درصد تهدیدها را شناسایی نکرده است.
این تست بر روی نگارش ۶۴ بیتی جدیدترین نسخه پایدار از سیستم عامل Windows 10 Pro اجرا شده و آخرین نسخه از برنامههایی چون فلش پلیر، آکروبات ریدر و جاوا نصب بوده اند. برای این کار از ۲۳۰ آدرس وب مخرب استفاده شده که شامل اکسپلویت های فعال یا آدرسهای مخرب بودهاند. در واقع این تست رخدادهای احتمالی در استفاده روزمره کاربران را شبیه سازی میکند و از این رو تست عملکرد در دنیای واقعی نامیده میشود.
عملکرد خوب یک آنتیویروس در این تست میتواند به معنایی توانایی محافظت از سیستم شما در استفاده روزمره باشد. البته نباید فراموش کرد تقریباً عملکرد تمامی محصولات تست شده در این دور از بررسی ها راضی کننده است، هرچند که تشخیص های اشتباه بالای محصولاتی چون Windows Defender مایکروسافت می تواند دردسر ساز شود.
اما AV-Comparatives یک چارت دیگر نیز ارائه کرده که عملکرد آنتی ویروس ها در بازه ژوئیه تا نوامبر ۲۰۱۸ را نشان می دهد و می تواند مفیدتر از تست های ماهانه باشد. این نمودار نشان می دهد Bitdefender،اF-Secure و Trend Micro بهترین ها هستند.
در نهایت آنتی ویروس های بررسی شده نمادهای زیر را دریافت کرده اند:
نظر شما