به گزارش خبرنگار ایمنا، نشست خبری اولین المپیاد هندبال استعدادهای برتر پسران کشور صبح امروز _۷ آذر_ در تالار شیخ بهایی شاهین شهر با حضور سید حسن افتخاری رییس هیئت هندبال استان اصفهان، محمدکاظم عربی سرپرست فنی مسابقات و مهدی اعراب رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهین شهر برگزار شد.
مهدی اعراب رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهین شهر در این نشست با اشاره به ظرفیتهای ورزشی این شهرستان گفت: ظرفیت برگزاری مسابقات بین المللی در شاهین شهر وجود دارد، حدود ۱۰ درصد از مردم شاهین شهر بیمه ورزشی هستند که این آمار حدود هفت درصد از میانگین کشوری بالاتر است و نشان دهنده این است که ورزش شاهین شهر به بلوغ رسیده است.
سید حسن افتخاری هم در این نشست اظهار کرد: یکی از شهرهای زنده استان اصفهان شاهینشهر است و سالنهای و امکانات خوبی در این شهر تعبیه شده، ضمن اینکه خوشحالم توانستهایم از امکانات مجموعه هسا هم استفاده کنیم. اولین المپیاد هندبال استعدادهای برتر پسران کشور در هرجا امکان برگزاری نداشت و خرسندم که شاهین شهر این رویداد را برگزار کرد.
وی ادامه داد: از مدتها پیش این دغدغه جود داشت که مسابقات کجا برگزار شود، هم زمانی این مسابقات با مسابقات روز اصفهان این دغدغه را بیشتر کرد ولی شاهین شهر از نظر دسترسی و ترانسفر و نزدیکی به شهر اصفهان ایدهآل بود ضمن اینکه فاصله خوابگاه تا محل برگزاری نزدیک است که این باعث بالا رفتن کیفیت بازیها و خستگی کمتر بازیکنان میشود.
رییس هیئت هندبال استان اصفهان با بیان اینکه هدفگذاری وزارت ورزش و جوانان روی مسابقات المپیک جوانان ۲۰۲۲ سنگال است، ادامه داد: دو ماه پیش المپیک جوانان در ۱۸ رشته برگزار شد که در سال ۲۰۲۲ به بیش از ۲۵ رشته افزایش مییابد، کشور ایران نیز ۹ مدال را در رشته های انفرادی کسب کردو وزارت ورزش هم از فدراسیون درخواست برنامه برای المپیک جوانان ۲۰۲۲ کرده است.
افتخاری با اشاره به برنامههای فدراسیون هندبال، تصریح کرد: . فدراسیون هندبال در سه مقطع ساحلی دختران و پسران و سالنی پسران در رده سنی زیر ۱۵ سال برای سنگال برنامه ریزی کرده است که مسابقات به میزبانی شهرهای مختلف برگزار میشود. اصفهان نیز در مسابقاتی که در بوشهر برگزار شد توانست مقام اول را کسب کند و مسابقات بعدی در رده زیر ۱۳ سال برای پسران و در رده زیر ۱۲ سال برای دختران پیش بینی شده که به میزبانی شیراز برگزار خواهد شد.
رییس هیئت هندبال استان اصفهان درباره روش بهکار گرفته شده در این مسابقات تصریح کرد: در این مسابقات فدراسیون هندبال روش جدیدی را پیش بینی کرد و تصمیم گرفته شد این مسابقات را با روش سه به سه برگزار شود. این روش برای اولین بار توسط آلمانیها برای استعدادیابی استفاده شد و خروجی قابل قبولی داشت. این روش در سال ۹۴ توسط فلدمن در ایران تدریس شد و روشی برای توسعه و استعدادیابی است. در این روش همه بازیکنان مشارک دارند و همه باید گل بزنند تا تیمها متکی بر یک یا دو بازیکن نباشند، اما این روش مسابقات رسمی ندارد.
افتخاری خاطر نشان کرد: اصفهان نیاز به تورنمنت بین المللی داشت و روز اصفهان تقارن خوبی برای برگزاری این تورنمنت بود که با همکاری معاونت فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری مجوز و امکانات برگزاری این مسابقات در اصفهان در اختیار ما قرار گرفت.
محمدکاظم عربی نیز در این نشست گفت: این مسابقات با شرکت ۳۰ تیم در سه سالن آغاز شد که در نهایت ۱۶ تیم به مرحله حذفی حضور یافتند، پس از آن دو گروه چهار تیمی تشکیل شد و تیمهای اصفهان، فارس، بوشهر و کهگلویه و بویراحمر به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.
سرپرست فنی اولین المپیاد هندبال استعدادهای برتر پسران کشور با اشاره به اهمیت استمرار این مسابقات تاکید کرد: این مسابقات به شرط استمرار پاسخ خواهد داد و کیفیت برگزاری مسابقات بالا خواهد رفت. این استمرار به نفع هندبال و ورزش کشور خواهد بود و آینده درخشانی برای نونهالان و نوجوانان پیش بینی خواهیم کرد زیرا در کنار فرح بخشی، آموزش خوبی برای جوانان هم دارد.
نظر شما