احمدرضا رییسزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: زعفران محصولی است که کشت و صادرات آن با توجه به شرایط کم آبی در اصفهان مزیت نسبی دارد.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: با توجه به اجرای طرح تغییر الگوی کشت در استان اصفهان در سال های اخیر توجه ویژه ای به کشت و برداشت این محصول شده است.
رییسزاده اضافه کرد: بنابراین در بسیاری از شهرستان های استان، کاشت زعفران انجام می شود، در این زمینه توسعه مناسبی به وجود آمده است و امسال کاشت و برداشت بسیار مناسبی داشته ایم.
وی با بیان اینکه برند مشخصی برای این محصول در اصفهان وجود ندارد، گفت: احتمال صادر شدن زعفران اصفهان، با عناوین دیگر استان ها یا حتی کشورهای دیگر وجود دارد.
رییسزاده افزود: در صورتی که تولیدکننده دارای امکانات بستهبندی و تجاری سازی باشد، می تواند محصول زعفران را با لوگو یا برند ویژه خود که نشانگر اصالت اصفهانی آن نیز هست، عرضه کند.
نظر شما