به گزارش ایمنا، سردار موسی کمالی اظهار کرد: پیشتر، گروهی از مشمولان وظیفه تحت عنوان نخبه و استعداد برتر خدمت سربازی خود را با انجام پروژه تحقیقاتی طی میکردند که در حال حاضر نام این افراد به "دانش آموختگان برتر" و "دانش آموختگان برتر فناور" تغییر کرده است.
وی با بیان اینکه این افراد واجد شرایط ازسوی بنیاد ملی نخبگان و در یک فرآیند علمی انتخاب و به مرکز امور نخبگان در دانشگاه عالی دفاع ملی نیروهای مسلح معرفی میشوند، تصریح کرد: سالانه حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ نفر از این افراد با تایید بنیاد ملی نخبگان خدمت سربازی خود را با انجام پروژه تحقیقاتی انجام میدهند.
رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه این تسهیلات با گذراندن بخشی از سربازی در ازای انجام پروژه متفاوت است، گفت: دانش آموختگان برتر تمام مدت سربازی خود را با انجام پروژه سپری میکنند و میتوانند در دستگاههای دولتی خدمت کرده و حقوقشان کمی بالاتر از سایر سربازان است. این افراد میتوانند پروژه تحقیقاتی را در نیروهای مسلح یا یکی از وزارتخانهها و سازمانهای دولتی و حتی بعضی از شرکتهای دانش بنیان انجام دهند .
کمالی با بیان اینکه متولی امور اجرایی نخبگان دانشگاه مذکور است، افزود: پروژه این افراد پس از انجام تحقیقات موضوع، در کمیته ارزشیابی بررسی شده و در صورت کفایت، مجوز پایان خدمت صادر میشود و در زمانهای تعیین شده این افراد برای طی دوره آموزش نظامی اعزام و سپس کارت پایان خدمت آنها صادر خواهد شد.
به گفته وی، افراد متقاضی برای اطلاع از ضوابط سرباز دانش آموخته برتر یا سرباز دانش آموخته فناور باید به سایت بنیاد ملی نخبگان مراجعه و برای پاسخگویی به سوالات حین انجام پروژه تحقیقاتی باید با دانشگاه دفاع ملی نیروهای مسلح ارتباط بر قرار کنند.
نظر شما