مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان در ارتباط با برداشت گلابی در سطح استان به خبرنگار ایمنا گفت: پیشبینی میشود حدود چهار هزار و ۹۰۰ تن گلابی زود رس و دیر رس از سطح بیش از ۹۰۰ هکتار باغات استان برداشت شود، که این میزان نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد کمتر است.
رییس زاده از مهمترین دلایل کاهش برداشت گلابی را خشکسالی و سرمازدگی های بهاره عنوان کرد و گفت: خشکسالی همچنین باعث کاهش کیفیت بخشی از تولید شده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: ارقام عمده گلابی تولید شده در استان عبارتند از شاه میوه، نطنزی، سیبری، دو فصله، کوشیا و اسپادانا و بیشترین سطح باغات گلابی نیز به ترتیب در شهرستانهای خمینیشهر، نجف آباد، نطنز، اصفهان، سمیرم، گلپایگان، فلاورجان و شاهینشهر واقع شده است.
نظر شما