به گزارش خبرنگار ایمنا، علیاکبر کمالی صبح امروز (سه شنبه) در نخستین نشست خبری خود با بیان اینکه ۸۷۲ هزار دانش آموز در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ در استان اصفهان به مدرسه میروند، اظهار کرد: از این تعداد دانشآموز ۵۰ هزار نفر در مقطع پیش دبستانی تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه ارتقاء آموزش و پرورش موجب ارتقاء کلی جامعه میشود و زیربنای توسعه و آبادانی کشور در هر جامعهای وابسته به نهاد آموزش و پرورش است، افزود: به منظورپیشرفت در حوزه اقتصادی، سیاسی و رقابت در عرصه بینالمللی ضروری است که به زیرساختهای آموزش و پرورش بیش از گذشته توجه شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه امروز شبکههای مجازی به عنوان مدارس نامرئی رقیبان سرسخت آموزش و پرورش هستند، اضافه کرد: برای مدیریت در این زمینه باید خانواده و مدرسه ارتباط تنگاتنگی برقرار کنند تا بتوان این فضا را مدیریت کرد.
فرونشست سلامت مدارس اصفهان را تهدید میکند
وی همچنین به تاثیر فرونشست بر سلامت مدارس اصفهان اشاره کرد و گفت: با افزایش جمعیت دانش آموزی و قدمت فضای فیزیکی مدارس تعدادی از این مدارس نیازمند بازسازی است، در برخی مناطق با افت آبهای زیرزمینی مشکلاتی در حوزه فضاهای فیزیکی ایجاد شده و نیازمند مرمت مدارس هستیم.
کمالی تربیت انسان را دغدغه آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: برای برقراری تعامل درست در جامعه و تقویت صداقت و خوش اخلاقی نیازمند برنامهریزی خوب در دوره ابتدایی و تمرکز بیشتر در این زمینه هستیم.
وی با بیان اینکه توسعه فضاهای کسب و کار همراه با آموزشهای فنی و مهارتی مهم بوده و در حوزه متوسطه گرایش مردم به سمت رشتههایی با تضمین آینده شغلی دانش آموزان است، افزود: ۴۲ درصد دانش آموزان در دورههای فنیوحرفهای و کار و دانش مشغول به تحصیل هستند و در این زمینه بالاتر از میانگین کشوری هستیم و سعی داریم با تقویت هنرستانها و بالابردن ظرفیتها در این بخش گام برداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه استقرار پایه دوازدهم از چالشهای آموزش و پرورش است، افزود: سند تحول بنیادین مجموعهای است که نیازمند توجه به همه جوانب آن هستیم، متأسفانه بخشی نگری و اجرای قسمتهایی از این سند در سالهای گذشته مشکلاتی را برای آموزش و پرورش ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه ایجاد پایه ششم ابتدایی و انتقال آن از متوسطه اول آموزش و پرورش را با نیاز شدید فضا و نیروی آموزشی مواجه کرده است، افزود: این مشکلات منجر به استفاده از کانکس در مدارس شده است و باید این امر را در سالهای آینده مدیریت کنیم.
ایجاد ۷۰ پایگاه انتخاب رشته در اصفهان
کمالی به لزوم بازنگری در حوزه ارتباط آموزش و پرورش در استان اصفهان تاکید کرد و ادامه داد: معلم باید علاوه بر آموزش، دانشآموز پرورش را هم مورد توجه قرار دهد و این دو از همدیگر قابل تفکیک نیست.
وی همچنین به راهاندازی ۷۰ پایگاه انتخاب رشته در استان اصفهان به منظور خدمات سانی بهتر به دانش آموزان اشاره کرد و گفت: یکی از نیازهای اصلی داوطلبان کنکور انتخاب رشته دانشگاهی بوده و به منظور جلوگیری از ورود افراد غیرمتخصص به این حوزه و نجات مردم از سردرگمی پایگاههای تخصصی انتخاب رشته در استان راه اندازی شد.
نظر شما