به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، لیلا لک زاده در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طبق تحقیقات انجام شده، میزان آفلاتوکسین در شیرهای سنتی بیشتر از شیرهای پاستوریزه است.
وی ادامه داد: لازم است شهروندان در خصوص لبنیات سالم و فراوری شده و تفاوت آن با لبنیات سنتی آموزش ببینند، عرضه لبنیات سنتی هم باید طبق اصول علمی انجام شود که این مسئله نیازمند آموزش کسبه و اصناف است.
مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا از آمادگی این دانشگاه برای برگزاری دورههای آموزشی خبر داد و افزود: ایجاد آزمایشگاه مواد غذایی در این دانشگاه مراحل نهایی اخذ مجوز را میگذراند.
لک زاده اضافه کرد: برای اخذ مجوز ۱۷۰۲۵ اقدام شده و موافقت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم برای تأسیس آزمایشگاه مواد غذایی اخذ شده و پیش بینی میشود مراحل اداری آن تا مهرماه به پایان برسد.
نظر شما