مدیر خلاقیت و فناوریهای نوین شهرداری اصفهان که در این جلسه حضور داشت، به خبرنگار ایمنا گفت: در این نشست در مورد راهکارهای توسعه شبکه خلاق جهانی، انتقال تجربه به شهرهای جهانی و چگونگی گسترش ارتباط و تبادلات نمایشگاهی و هنرمندان با یکدیگر بحث و تبادل نظر شد.
محمدحسین قورچانی با بیان اینکه در این جلسه برخی از پروژههای مشترک شهرهای خلاق جهانی نیز مورد بررسی قرار گرفت، افزود: پروژههای مشترک شامل برگزاری نمایشگاه های مشترک، تبادل هنرمندان صنایع دستی در جهت آموزش و برگزاری دوره های آموزشی، استفاده از تکنولوژی و اینترنت در جهت توسعه بازارها و بازاریابی محصولات و تسهیل کردن تسهیم اطلاعات و تجارب فی مابین است.
وی ادامه داد: در این اجلاس در هفت زمینه خلاق جلسات و کارگاه شکل گرفته است که یکی از این جلسات گروه صنایع دستی و هنرهای مردمی بود.
به گزارش ایمنا، دوازدهمین اجلاس شبکه شهرهای خلاق یونسکو از روز سه شنبه- ۲۲ خرداد- با حضور شهرداران مختلف کلانشهرهای حاضر در شبکه شهرهای خلاق جهان در کراکوف لهستان با سخنرانی شهرداران کراکوف و کاتوئیس افتتاح شد. شبکه شهرهای خلاق یونسکو به منظور تقویت تعاملات بین المللی بین شهرها ایجاد شده و اصفهان نیز که به دلیل تنوع در صنایع دستی از جمله شهرهای خلاق جهانی محسوب میشود، در این اجلاس شرکت کرده است.
نظر شما