محسن طاهری درگفتوگو با ایمنا با بیان اینکه رویکرد اصلی شهرعلم ترویج علم در میان مردم است، گفت: خانه زیستشناسی نیز در راستای همین اهداف و به منظور زمینهسازی علم برای مردم و تبدیل آن به نیاز جامعه است.
وی با اشاره به همراهی خانه زیستشناسی با آموزش و پرورش به منظور آموزش مفاهیم بنیادین به دانشآموزان، خاطرنشان کرد: مخاطب اصلی ما خانوادهها هستند، زمانیکه فردی از دانشگاه فارغ التحصیل میشود ارتباط موثری با مراکز علمی نداشته و در مواردی که با یک مبحث علمی روبرو میشود میتواند با مراجعه به خانههای علمی و بهرهگیری از اساتید پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.
برنامههای محلهمحور خانه زیستشناسی
وی به برنامههای محلهمحور خانه زیستشناسی اشاره کرد و گفت: در این برنامهها سعی شده با پرداختن به مباحث رایج مانند آنفلوآنزای مرغی یا مباحثی مانند تغییرات اقلیمی و یا محیط زیست با مردم ارتباط برقرار کرد.
علم را به نیاز مردم تبدیل میکنیم
طاهری با بیان اینکه علم نیاز مردم نیست، گفت: با وجود اقتصاد وابسته به نفت مردم نیازی به دانش و استفاده از آن در زندگی احساس نمیکنند و نتیجه آن کاهش سرانه مطالعه در کشور است، تلاش ما این است این نیاز را در مردم ایجاد کرده و برای ماندگار شدن آن تلاش کنیم.
وی به کانون کارآفرینان اشاره کرد و گفت: در خانه زیستشناسی با ایجاد این کانون در تلاش هستیم تا با ارائه مشاوره اقتصادی زمینه را برای تبدیل ایده به ثروت ایجاد کنیم.
مدیر خانه زیستشناسی با اشاره به آغاز ثبتنام کلاسهای ترم بهار این خانه، گفت: این کلاسها شامل کارگاه ببین و بساز و بیاموز که ویژه گروه پیش دبستانی، بدن انسان و آشنایی با ساختار و عملکرد مغز وسایر ارگانهای بدن، آشنایی با بیمهرگان و مهرهداران، دنیای اسرارآمیز موجودات میکروسکوپی، اسرارگیاهان و دنیای زیرآب است.
نظر شما