سید حجتالله موسوی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، اظهار کرد: حفظ دستاوردهای برنامه ریشهکنی فلج اطفال در کشور ایران، از حساسیت ویژه برخوردار است.
وی با اشاره به همجواری ایران با دو کشور پاکستان و افغانستان، تصریح کرد: باتوجه به ترددهای بسیار بینالمللی از این دو کشور پولیوآندمیک، در هرزمان خطر بازگشت این بیماری به کشور وجود دارد.
رییس مرکز بهداشت شهرضا گفت: تداوم وضعیت عاری از پولیو در طی سالهای ۲۰۱۷ - ۲۰۰۱ میلادی، نشاندهنده تلاش کارشناسان معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان در جهت دستیابی به پوشش بالای واکسیناسیون و انجام باکیفیت عملیات ایمنسازی تکمیلی سالیانه بوده است.
وی اظهار کرد: طبق توصیههای سازمان بهداشت جهانی، لازم است برای به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس وحشی پولیو، عملیات سالانه ایمنسازی تکمیلی در دو نوبت به صورت فعال و خانه به خانه انجام شود.
رییس مرکز بهداشت شهرضا ادامه داد: نوبت اول عملیات ایمنسازی تکمیلی سال ۲۰۱۸ میلادی، مناطق غیرگرمسیری از ۱۸ تا ۲۰ فروردین ماه ۱۳۹۷ انجام میشود که در این نوبت، همه کودکان زیر پنج سال افاغنه و مهاجران بیگانه ساکن شهرضا و روستاهای اطراف واکسینه میشوند.
موسوی اضافه کرد: در نوبت دوم که از ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت امسال اجرا میشود، همه کودکان زیر پنج سال افاغنه و مهاجران بیگانه و جمعیت عشایری شهرستان علیه بیماری فلج اطفال واکسینه میشوند.
وی با بیان اینکه گروه سنی هدف در اجرای این مرحله، متولدین ۱۸ فروردین ۹۲ تا زمان اجرای برنامه هستند، اظهار کرد: هداف از اجرای این طرح دستیابی به پوشش صد در صد ایمنسازی کودکان زیر پنج سال ایرانی و مهاجران خارجی، پرسش در مورد وجود مورد فلج شل حاد در ۲۴ ماه گذشته و یافتن کودکان زیر پنج سالی که تاکنون واکسن فلج اطفال دریافت نکردهاند، است.
رییس مرکز بهداشت شهرضا خاطرنشان کرد: همه کودکان زیر پنج سال ایرانی شامل عشایر منطقه، در مرحله دوم اتباع غیر ایرانی در مرحله اول و دوم صرفنظر از انجام واکسیناسیون قبلی، دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت میکنند.
نظر شما