به گزارش ایمنا به نقل از بازرسی اصناف اصفهان، جواد محمدی فشارکی در اطلاعیهای خطاب به واحدهای صنفی سوپر موادغذایی، اعلام کرد: نان به عنوان قوت غالب سفره ایرانیان در سبد غذایی خانوارها است که یکی از مهمترین اقلام غذایی است و باید در همه مراحل تهیه و پخت آن، اصول بهداشتی به صورت کامل رعایت شود و به طور قطع در صورت عدم رعایت آن، سلامت عمومی جامعه به خطر خواهد افتاد.
وی گفت: بدیهی است بازرسان مدیریت بازرسی و نظارت اصناف استان بر نحوه اجرای این مهم در تمام واحدهای صنفی از جمله سوپر مارکت ها نظارت کرده و در صورت مشاهده تخلف، برابر مقررات اعمال قانون خواهند کرد و از شهروندان نیز تقاضا داریم علاوه بر عدم خرید نان های بسته بندی شده فاقد شناسه بهداشت، در صورت مشاهده این قبیل نان ها در واحدهای صنفی، مراتب فوق را با ستاد خبری مدیریت بازرسی و نظارت اصناف استان با شماره تلفن های ۱۳_۳۲۳۵۲۰۱۲ گزارش کنند.
ممنوعیت فروش انواع نان فاقد شناسه بهداشتی در سوپرمارکتها افزود: تولیدکنندگان نان که کالای خود را جهت فروش به واحدهای صنفی سوپر مواد غذایی عرضه می کنند، موظف هستند با مراجعه به معاونت غذا و دارو در استان و پس از دریافت شناسه بهداشتی تولید و دیگر مراحل قانونی، به این امر اقدام کنند.
نظر شما