مصرف سالانه ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز در اصفهان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه سالانه ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز در استان اصفهان مصرف می‌شود، گفت: حدود ۷۰ درصد این گاز در بخش صنایع و نیروگاه‌های استان مصرف می‌شود.

به گزارش ایمنا به نقل از شرکت گاز استان اصفهان، سیدمصطفی علوی با اشاره به وضعیت پوشش شبکه گازرسانی در استان اصفهان، اظهار کرد: تمام بخش‌های استان اصفهان چه خانگی و چه صنعتی از گاز بهره‌مند هستند.

وی با بیان اینکه در بخش خانگی، شهری و روستایی بیش از ۹۹ درصد مردم از گاز استفاده می‌کنند، افزود: فقط ۴ شهر در شرق استان از جمله خوروبیابانک، انارک، جندق و فرخی فاقد گاز است و امیدواریم امسال در قالب CNG  بخش عمده‌ای از گاز این شهرستان‌ها را تأمین کنیم و بخشی را هم ابتدای سال ۹۷ به بهره‌برداری خواهیم رساند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه روستاهای دارای ۲۰ خانوار استان از گاز استفاده می‌کنند، تصریح کرد: تعداد یک‌هزار و ۳۳۸ روستا از گاز استفاده می‌کنند، تعداد اندکی از روستاها باقی مانده که یا فاصله آن‌ها از خطوط انتقال زیاد یا تعداد خانوار آن‌ها کم است.

وی گفت: اصفهان در حال حاضر استان سبزی است یعنی بیش از ۹۶ درصد مردم از گاز استفاده می‌کنند، در صنعت نیز همین وضعیت را داریم و بیش از ۸ هزار صنعت در استان از گاز طبیعی استفاده می‌کنند.

علوی، با بیان اینکه تقریباً ۲۴۰۰ صنعت باقی مانده که فاقد گاز هستند و برخی از صنایع مراجعه کرده و مشترک گاز شدند که به صورت تدریجی خطوط آن‌ها در دست اجرا است، اظهار کرد: با مصوبه‌ای که شورای اقتصاد در اختیار شرکت گاز گذاشته یکی از برنامه‌های ما این است که طی دو سال آینده تمامی صنایع را گازدار کنیم.

وی، با اشاره به آلودگی هوای اصفهان افزود: گاز طبیعی می‌تواند در کاهش آلودگی تأثیرگذار باشد که در این راستا صنایع باید نسبت به تبدیل سوخت خود از سوخت مایع به سوخت گاز طبیعی اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه حدود ۸ میلیارد مترمکعب گاز در نیروگاه‌های استان مصرف می‌شود، اظهار کرد: ‌اگر این مقدار مصرف گاز در نیروگاه‌ها مصرف نمی‌شد، آلودگی مشکلاتی را برای استان ایجاد می‌کرد.

وی با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد گاز خانگی مصرف می‌شود، بیان کرد: به صورت سالانه عمده گاز در صنایع و نیروگاه‌های استان اصفهان مصرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه امروزه انرژی غالب مردم گاز طبیعی است، افزود: مصرف بهینه یعنی استفاده خوب، اگر دمای اتاق به دمای رفاه یعنی ۱۸ تا ۲۲ درجه سانتی‌گراد رسیده باشد می‌توان مصرف گاز را بهینه دانست در غیر این صورت بیش از این دما و احساس گرما که سبب بازگذاشتن در و پنجره‌ها شود انرژی گاز را هدر داده‌ایم.

کد خبر 334883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.