این هنرمند در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: آثار من با دو مولفه سنتگرایی و واقعگرایی به تصویر کردن زندگی عمومی مردم، زندگی عشایری و روزمرگی آنها می پردازد و در برخی موارد نیز ابنیه ها و یا مکان های مخصوص عبادت را به تصویر میکشد. در این آثار قصد دارم روایتگر آنچه که ریشه های ما به آن بازمی گردد باشم، موضوعاتی که سند تایخی دارد و به گذشته مردم بازمی گردد. نساجی سنتی از جمله موضوعاتی است که درباره آن آثاری را ارایه داده ام، نساجی در ایران سابقهای سه یا چهار هزار ساله دارد و من با آوردن این آثار در نمایشگاه، هرچند که گوشه کوچکی از کارهای من هستند، اما تا جایی که فضا اجازه می داد سعی کردم که نوع تفکر و نگرشم را درباره زندگی اجتماعی سیاسی و اقتصادی مردم بیان کنم.
محمدعلی حدّت ادامه داد: در این نمایشگاه ۳۰ اثر با ابعاد کوچک و بزرگ نمایش داده می شود که تعدادی از آنها با تکنیک گواش، تعدادی با رنگ روغن و تعدادی نیز با آبرنگ کار شده است. عمده آثاری که در ابعاد کوچکتر نمایش داده شدهاند در سال های اخیر کار شده و تعدادی نیز به حدود ۱۰ تا ۱۲ سال قبل باز می گردد و در حقیقت مروری بر آثارم است. فضای نمایشگاه از نظر معنوی خیلی خوب است، ولی به لحاظ مکانی از امکانی که بتوان آثار بزرگتری را ارایه کرد برخوردار نیست. در آیندهای نزدیک نمایشگاه گستردهتری در خانه سعدی و به همت حوزه هنری اصفهان برگزار خواهم کرد.
محمدعلی حدت، طراح و نقاش برجسته اصفهان است که فعالیتش را در اواخر دهه ۴۰ و در کنار "مرتضی ممیز"، از گرافیستها و طراحان شاخص ایران آغاز کرد. این هنرمند در طول سه دهه برای بیش از ۲۵۰ فیلم پوستر طراحی کرده است که پوستر اکران دوم فیلم "رضا موتوری"، "فرار از تله"، "دونده"، "ترنج" و "گنج" از جمله آنهاست.
نمایشگاه نقاشی "ریشهها" از ۱۵ دی ماه افتتاح شده و تا ۲۵ دی ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه خورشید، واقع در انتهای خیابان شیخ کلینی، نرسیده به بازارچه پرواز، سمت چپ جنب تریا برمک، پلاک ۱۵ پذیرای هنردوستان است.
نظر شما