حضور موثرتر جهانشهر اصفهان در رویدادهای بزرگ فراملی و منطقه ای

معاون و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان مزیت نسبی جهانشهر اصفهان را در فرهنگ، هنر و ورزش دانست و گفت: این مزیت می تواند و باید دستمایه حضور موثرتر این شهر در رویدادهای بزرگ در مقیاس های منطقه ای و فراملی باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد عیدی در مراسم تکریم و معارفه معاون و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ضمن عرض تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: اصفهان، دیر زمانی است که در فرآیند دیرپای رشد مدنی تحقق یافته و با بهره گیری و تجربه اندوزی از دستاوردهای مدنی و ارتباطات پرپهنه بین فرهنگی و ایجاد فضاهای گفتگویی و تسهیل تعاملات بین الادیانی و پذیریش تنوع و تکثر طایفه ای و قومی؛ همواره زمینه ساز خلاقیت های سترگ بشری بوده، چنان که به درستی عنوان جهانشهری زیبنده و شایسته آن است.

وی ادامه داد: اگر گوشی و چشمی به تاریخ این بوم کهنسال بسپارید؛ هنوز هم می توان قیل و قال مَدرَس فلسفی، عرفان جهانگیر خان قشقایی و مباحث فقهی، اصولی حاج آقا رحیم ارباب، نوای قلم فضایلی و طنین آواز تاج اصفهانی، صدای نای کسایی، نقش نگاره های حاجی مصور الملکی و هزاران هنرمند نامبردار این شهر را بشنوید و ببینید.

معاون و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان عنوان کرد: به همت این زیبا آفرینان بود که جهانشهر اصفهان، رشک جنانی شده بود؛ به صورت و معنی جمع، و واجد سه مولفه زیست پذیری، انسان محوری و معناگرایی؛ چنان که خشت خشت آن شناسنامه هویتی یک ملت که نه، بلکه جهانی بود و هر اشکوبه و مناره اش حکایتگر روایت حکیمانه ای از مکتب هنری، علمی و فلسفی است.

وی اضافه کرد: و اینک ماییم و میراث داری و میراث بانی از این گنجینه عظیم بشری که باید به نیکویی از آن پاسداری کنیم و با درک و فهم درست، نیازهای واقعی و به روز شهر و شهروندان آن را توسعه دهیم و به آیندگان بسپاریم.

عیدی تصریح کرد: برای نیل به این آماج، تدبیر و تعقل اقتضاء می کند که در این برهه زمانی، با الهام گیری از منش تجربه باورانه حوزه معرفتی اصفهان و بسیج کلیه ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، محیطی را فراهم آوریم تا شهروندان فهیم شهرمان بتوانند با بهره مندی از کلیه حقوق فرهنگی خویش، انگیزش بیشتری برای مشارکت جویی در شئون گوناگون حیات جمعی داشته باشند و فرصت این را بیابند که خلاقیت فرهنگی و هنری خود را بر بستری مناسب برویانند.

وی ادامه داد: به نظر می رسد که در این رهگذر باید به پشتوانه سرمایه نیروی انسانی درون سازمانی معاونت فرهنگی و سرمایه های دینی شهری به جای اعمال نگرش سلیقه ای و در برخی موارد کارکردی، نگاهی ساختارمند به فرهنگ را نهادینه کرد تا در مرحله برنامه ریزی بتوانیم به منظومه تعاملی کالبد و انسان در کلیت موجود زنده این شهر توجه ویژه کنیم.

این مقام مسئول شهری تاکید کرد: باید رویکرد حق مدارانه به فرهنگ شهروندی را به عنوان یک اصل اساسی برای تحقق شهر فرهنگی قلمداد کنیم و با رویکرد فرایند محور در اجزاء و اصلاح معاونت و سازمان فرهنگی گام برداریم.

وی افزود: بسترسازی برای حضور فعالانه تشکل های مدنی و هم جهتی موسسات دولتی و غیردولتی، راهبردی اساسی است که برای کاهش هزینه های تعاملی و افزایش نشاط اجتماعی در شهر الزامی است.

عیدی مزیت نسبی جهانشهر اصفهان را در فرهنگ، هنر و ورزش دانست و گفت: این مزیت می تواند و باید دستمایه حضور موثرتر این شهر در رویدادهای بزرگ در مقیاس منطقه ای، ملی و فراملی باشد.

وی اضافه کرد: توجه به شاخص های پایداری در فرایند توسعه متوازن شهری را الزامی می دانیم که هم تأمین کننده رشد مبتنی بر ویژگی های زیست بومی است و هم آن را امکانی می دانیم که از طریق آن می توانیم اصفهانی جهانی شده را با الگوی مدیریت بومی معرفی کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در پایان از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان به خاطر اعتماد و اطمینان به بنده تشکر می کنم و بر خود فرض می دانم به حکم آموزه های اخلاقی و دینی مراتب قدردانی خود را از مدیران پیشین معاونت و ریاست فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان به جا آورم.

کد خبر 330939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.