به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از فولاد مبارکه، بهرام سبحانی در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان مبارکه اظهار داشت: فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت ملی ازابتدای دوران ساخت در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود تعامل خوبی با منطقه داشته است.
وی افزود: سال گذشته با هدف تامین آب مورد نیاز شرکت و رعایت مسائل زیست محیطی شهرستان مبارکه اقدام به مشارکت در طرح جمعآوری پساب شهرهای اقماری شرکت و ساخت تصفیهخانه آب کردیم.
سبحانی گفت: هم اینک ساخت شبکههای جمعآوری فاضلاب و تصفیهخانه، اقتصادی نیست اما این کار را به منظور کمک به شهرستان های اطراف با حدود ۳۰۰ – ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه انجام شد.
سبحانی افزود: فولاد مبارکه امروز نقطه عطف تحقق سند چشمانداز توسعه صنعت فولاد کشور است.
وی افزود: رسالت بزرگ فولاد مبارکه، توسعه صنعت فولاد در همه جای کشور و تکمیل زنجیره تولید محصولات فولادی است.
مدیرعامل فولاد مبارکه بر ایفای مسئولیتهای اجتماعی شرکت تاکید کرد و گفت: افزایش کمی و کیفی تولید همگام با رعایت استانداردها، حفظ محیط زیست، تامین بازار داخل و دستیابی به بازارهای صادراتی مورد توجه است.
سبحانی بر نقش اجتماعی و اقتصادی فولاد مبارکه در کشور اشاره کرد و گفت: این مجتمع صنعتی هم اکنون برای بیش از ۳۵۰ هزار نفر مستقیم و غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
وی به ایفای مسئولیتهای اجتماعی به عنوان یکی از شاخص رویکردهای این شرکت اشاره کرد و گفت: فولاد مبارکه همواره درصدد جلب رضایت مشتریان، شریکان تجاری و شهروندان بوده و در این مسیر از تمام توان خود برای بهبود خدمات بهره میگیرد.
زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه نیز گفت: صنعت فولاد، وضع اقتصادی نامطلوبی ندارد اما از آن جایی که حجم مطالبات و انتظارات مردم منطقه از صنعتی مانند فولاد مبارکه به عنوان یک نشان، بسیار زیاد است باعث شده که منتخبان مردم هم در این جلسه حضور پیدا کنند.
وی اضافه کرد: ما از یک طرف با حجمی از مطالبات و انتظارات مردمی و از طرف دیگر با نشان جهانی به نام فولاد مبارکه روبه رو هستیم.
سعیدی همچنین درباره مهمترین مطالبات مردم گفت: مهمترین بحث و خواسته مردم ما جذب نیرو در مجتمع فولاد مبارکه است.
وی افزود:در نشستی که با مدیرعامل فولاد مبارکه داشتهایم ۱۰ موضوع مهم در این زمینه را صورتجلسه کردیم که ۸۰ درصد آن عملیاتی شده است.
وی افزود: همچنین صورتجلسه جدیدی مبنی بر روند جذب بر پایه بومیپذیری با اولویت محل سکونت نزدیکتر به محل کار، تدوین شده که تاکنون کم و بیش عملیاتی شده است.
این نماینده مردم به رعایت مسائل زیستمحیطی در این شرکت تاکید کرد و گفت: باید با تجهیز خطوط تولید و ایجاد فیلتراسیون درصدد کاهش آلایندگی در این منطقه باشیم.
وی افزود: رکود و بیکاری بر تمام شهرهای استان اثر گذاشته و شهرستان مبارکه نیز از این موضوع بیتاثیر نیست از این رو باید مورد توجه قرار بگیرد.
نماینده مبارکه در مجلس خواستار تصمیمگیری جدی مدیران شرکت فولاد مبارکه برای سرمایهگذاری در پروژههای تامین آب استان و رفع بحران آب زایندهرود شد.
نظر شما