به گزارش ایمنا، حمیدرضا شیران با اشاره به جزئیات نحوه هزینه کرد صدقات پرداختی مردم اظهار کرد: ابتدای هر سال با توجه به اولویت نیازهای مددجویان، جدول تسهیم صدقات تدوین و بر اساس آن درآمد حاصل از واریز وجوه نقدی مردم به صندوق های صدقات در هفت بخش مسکن، تحصیل دانشجویان و دانش آموزان، کمک های موردی معیشتی، اشتغال و خودکفایی، جهیزیه، درمان و تسهیلات کارگشایی هزینه می شود.
وی بااشاره به اینکه طی هشت ماه نخست امسال مردم اصفهان بیش از ۱۷ میلیارد تومان صدقه برای رفع مشکلات نیازمندان پرداخت کرده اند، افزود: ۲۲ درصد از این مبلغ صرف خرید، ساخت، تکمیل، بهسازی و مقاوم سازی مسکن مددجویان و ۱۴درصد در بخش پرداخت کمک های موردی معیشتی به خانواده های تحت حمایت هزینه شده است.
شیران عنوان کرد : کمک به امر تحصیل دانشجویان و دانش آموزان با ۲۳درصد، اشتغال و خودکفایی با ۱۴ درصد، جهیزیه با هشت درصد، تسهیلات کارگشایی با ده درصد و درمان نیز سهم ۹ درصدی از صدقه مردم را به خود اختصاص داده اند.
مدیر کل کمیته امداد استان اصفهان با بیان اینکه مردم بخشی از صدقات خود را به سایر موسسات خیریه پرداخت می کنند، گفت: ۵۰۱هزار۳۹۲ صندوق صدقه بزرگ، متوسط و کوچک در سطح استان جهت جمع آوری صدقات بین مردم توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه این نهاد زمینه یاری رساندن به اقشار محروم را در طرح های متنوعی با هدف فقرزدایی فراهم کرده است، افزود: زمینه مشارکت مردم در امور دستگیری از نیازمندان با رویکرد اعتماد سازی به مرحله اجرا در آمده و طرح صدقات، اکرام و محسنین سهم بیشتری از مشارکت مردم را به خود اختصاص داده اند.
شیران عنوان کرد: این نهاد پرداخت الکترونیکی صدقات و تشویق نیکوکاران به شرکت در طرح های اکرام و محسنین حمایت از ایتام و فرزندان خانواده های نیازمند، زکات واجب و مستحبی، طرح حمایت از بیماران نیازمند، طرح کمک به خانه دار شدن محرومان فاقد مسکن و طرح کمک به تامین جهیزیه نوعروسان نیازمند را با جدیت پیگیری می کند.
نظر شما