راه اندازی سامانه ملی کاهش طلاق در ۴ استان

مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: سامانه ملی کاهش طلاق در چهار استان راه اندازی شده است و تا پایان آذرماه در ۱۱ استان دیگر فعالیت خود را آغاز می کند.

  به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از ایرنا، فریبا درخشان نیا افزود: اولویت راه اندازی سامانه کاهش طلاق در استان هایی است که رتبه بالایی در طلاق دارند. وی اظهار کرد: در مرحله اول ۱۱ استان مجهز به این سامانه خواهند شد و در مرحله بعد سایر استان ها می توانند از خدمات این سامانه بهره مند شوند.  
مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، کنترل و کاهش منطقی طلاق، ایجاد وحدت رویه، هم افزایی و وحدت بین دستگاهای مرتبط با کاهش طلاق را از اهداف راه اندازی سامانه ملی کاهش طلاق عنوان کرد. درخشان نیا با اشاره به اینکه سال گذشته حدود ۱۶۵ هزار فقره طلاق در کشور ثبت شد افزود: درصدی از اختلافات بین زوج ها علاوه بر مداخلات اجتماعی تخصصی به طلاق می انجامد که اجتناب ناپذیر است.  وی اظهار کرد: کاهش پیامدهای طلاق و افزایش پایداری و سازش زوج ها از موضوع های مهمی است که با فعالیت این سامانه مورد توجه کارشناس قراردارد.  

مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: زوج هایی که با فعالیت این سامانه از جدایی منصرف شوند، بعد از سازش می توانند از خدمات مشاوره استفاده کنند. درخشان نیا افزود: فرآیند کار در اجرای سامانه ملی کاهش طلاق، به این شکل است که زوج ها قبل از تقاضای طلاق و ثبت دعاوی ابتدا به مراکز مشاوره ارجاع داده می شوند.  

وی ادامه داد: با ثبت دعاوی در سامانه مداخله برای کاهش طلاق، زوج های متقاضی با همکاری قوه قضائیه، به مراکز مشاوره بهزیستی هدایت می شوند. مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی درباره هزینه مشاوره های کاهش طلاق نیز گفت: طبق قانون این مشاوره ها رایگان است و بهزیستی هزینه ها آن ها را متقبل می شود و این افراد از سوی کارشناسان مراکز مداخله در کاهش طلاق راهنمایی می شوند. درخشان نیا افزود: اگر مشاوره ها منجر به سازش زوج ها نشود، پرونده اختلاف زوجین به دادگاه ارجاع می شود.  
 

کد خبر 329028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.