به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، خدمات رسانی به مناطق روستایی و عشایری از جمله مهمترین اهداف و سیاست های نظام جمهوری اسلامی بوده است.
از ابتدای دوران انقلاب اسلامی که نیروهای جهادی به روحیه ای انقلابی در این مناطق خدمات مختلفی را ارائه دادند، تاکنون، شاهد ایجاد تحولات گسترده بوده ایم.
شهرستان شهرضا در جنوب استان اصفهان دارای ۲۳ روستا و یک بخش مرکزی است که از جمله مهمترین مناطق روستایی و عشایری استان محسوب می شود و به همین دلیل لازم است اقدامات و خدمات عمرانی و فرهنگی ویژه به آنها اخصاص داده شود اما پیشدرآمد چنین تحولاتی بهره مندی از راههای مناسب است.
مردم مناطق روستایی و عشایری گرموک، هونجان و اسفرجان به تازگی شاهد آغاز عملیات های اجرایی در حوزه راه سازی بودند و آنگونه که نماینده مردم خبر داد از این پس شاهد توسعه این طرح ها خواهیم بود.
سمیه محمودی در حاشیه مراسم کلنگ زنی پل «ماشک» در ابتدای جاده روستایی «هونجان» به «گرموک» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال های بعد از انقلاب تلاش های زیادی برای توسعه خدمات به مناطق روستایی و عشایری انجام شده است اما باید توجه کنیم که خدمات به این گروههای اجتماعی باید متناسب با وضعیت زندگی و نیازهای معیشتی آنها باشد.
وی تصریح کرد: امکانات رفاهی زمانی برای عشایر مفید است که از یکجانشینی آنها جلوگیری شود و زمانی برای روستاییان مفید است که از شهرنشین کردن آنها جلوگیری کند یعنی باید زمینهای را فراهم کنیم که این اقشار در محل زندگی اصلی خود از بهترین امکانات برخوردار باشند.
نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: روستاییان و عشایر نماد اقتصاد مقاومتی هستند و اگر به دنبال اجرای این اصول هستیم باید از این دو قشر بسیار مهم اجتماعی حمایت کنیم.
محمودی تأکید کرد: نخستین گام در جهت حمایت از روستاییان و عشایر تلاش در جهت رشد اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی آنها است و برای این منظور باید راهها و امکانات مواصلاتی در این مناطق در حد مطلوب بهبود یابد.
وی گفت: ۲ روستای اسفرجان و هونجان از مهمترین و پرجمعیتترین روستاهای شهرستان شهرضا هستند که اصلاح راههای این مناطق از اولولیت اساسی برخوردار است.
نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث مسیر روستایی هونجان به گرموک عنوان کرد: بخشی از این مسیر که در داخل شهرستان شهرضا قرار دارد را بنده و بخش دیگر که در شهرستان سمیرم قرار دارد را نماینده آن شهرستان پیگیری میکنند تا به این وسیله این منطقه از بن بست خارج شده و با مناطق بعد از خود نیز امکان ارتباطی داشته باشد.
محمودی ادامه داد: برای احداث این مسیر ۸۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات اداره کل امور عشایر استان و یک میلیارد هم از محل اعتبارات اداره کل راه و شهرسازی استان اختصاص می یابد.
وی تصریح کرد: درخصوص عملیات اجرایی پل ماشک نیز احداث و بهسازی حدود یک کیلومتر از مسیر قبل از این پل به عهده سازمان امور عشیار است که از هفته آینده آغاز میشود و ۱۰ کیلومتر مباقی آن نیز از محل اعتبارات اداره راه و شهرسازی تأمین میشود.
نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، عنوان کرد: دستور اخذ اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان برای اصلاح و بهسازی راه های مواصلاتی روستایی شهرستان های حوزه انتخابیه از وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان برنامه و بودجه اخذ شده است که به هرمیزان از ان ابلاغ شد به همان میزان عملیات اجرایی در این بخش انجام می شود.
محمودی گفت: اصلاح و بهسازی مناطق «دشت» و «آستانه» در شهرستان دهاقان که در بخش راه های عشایری است، مسیر «قمیشلو» در حوزه استحفاظی سه شهرستان شهرضا و مبارکه و بروجن، مسیرهای روستایی «یحیی آباد» و «کهرویه» و سه کیلومتر مسیر روستای «امامزاده علی اکبر» جزو برنامه های اجرایی است که در حال پیگیری آن هستیم.
نظر شما