ماشالله طحانیان زاده در گفتگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان بوئین میاندشت، با اشاره به نقش اقامتگاه های بوم گردی در رونق گردشگری و تقویت حوزه اقتصادی، اظهار داشت: اقامتگاههای بومگردی اماکنی امن، ایمن و در عین حال دارای جاذبههای بومی و اصیل محل احداث خود بوده که با همراه داشتن غذاهای بومی و محلی، مکان هایی مطلوب و مورد اقبال گردشگران خارجی و ایرانی است که از زندگی شهری و فضای پراسترس آن دور هستند.
فرماندار بوئین میاندشت با بیان این که گردشگران امروزی به دنبال اقامت در اماکنی بکر، دور از هیاهوی شهرها و در مکانهایی با معماری و شهرسازی بومی و ایرانی هستند، افزود: این اقامتگاهها همچنین در ایجاد اشتغال گردشگری در فضاهای روستایی و کسب درآمد برای روستاییان نقش بسزایی دارند.
طحانیان زاده در ادامه از افتتاح و بهره برداری از دومین اقامتگاه بوم گردی این شهرستان در شهر افوس خبر داد و افزود: متاسفانه توجه به ظرفیت ارزشمند اقامتگاههای بوم گردی در روستاهای شهرستان علیرغم ظرفیت هایی که وجود دارد مغفول مانده و این میطلبد که از طریق شهرداری ها و دهیاری ها زمینه شناسایی و رونق اقامتگاه های بوم گردی در روستاها در راستای ایجاد اشتغال پایدار فراهم شود.
وی رواج اقامتگاه های بومی و محلی را فرصت مناسبی برای رونق سرمایه گذاری در بخش گردشگری دانست و گفت: امکان گسترش این اقامتگاه ها با توجه به وجود خانه های قدیمی در منطقه و امکان بازسازی آن ها متناسب با طراحی داخلی و خارجی اقامتگاه های بوم گردی، وجود دارد.
به گزارش ایمنا؛ اقامتگاه بوم گردی خانه جواهری بوئین میاندشت، نخستین اقامتگاه این شهرستان است که با دارا بودن محیطی متفاوت و دلنشین پذیرای علاقمندان به حوزه طبیعت ،فرهنگ و بوم شناسی است.
نظر شما