به گزارش ایمنا به نقل از ادارهکل محیط زیست استان، سید رحمان دانیالی با تأکید بر لزوم کمک نمایندگان صاحبنظر در عرصه محیط زیست گفت: متاسفانه اعتبارات ملی سازمان حفاظت محیط زیست نامتناسب با شرح وظایف این سازمان است و عوارض و تبعات یک تصمیم نادرست در محیطزیست سالهای بعد پدید میآید بطوریکه دیگر قابل جبران نیست لذا امیدواریم ورود نمایندگان مجلس به این موضوع باعث تقویت اعتبارات این سازمان شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از طبیعتگردی به عنوان نقطه قوت اقتصادی زیستمحیطی شهرستانهای گلپایگان و خوانسار یاد کرد که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال سبز و پایدار باید مورد استفاده قرار گیرد.
دانیالی با اشاره به اینکه تصویب حقابههای زیستمحیطی از افتخارات محیطزیستی است گفت: تحقق این مسئله نیازمند مطالبهگری نمایندگان مجلس خواهد بود. همچنین تجاوز و تعدی در بستر و حریم رودخانه زایندهرود امری غیراصولی است که این معضل بزرگ هم با کمک نمایندگان مجلس قابل حل وفصل است.
وی با توجه به انتظار همگانی از استان اصفهان گفت: قطعا اصفهان به عنوان استانی پیشرو در عرصه خدمت مطرح بوده و هرگونه بارگذاری اضافه بر ظرفیت مرکز استان خلاف جامعنگری و مغایر با توسعه پایدار است.
علی بختیار نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: رعایت الزامات محیطزیستی هیچگاه متوقفکننده توسعه پایدار و جامعنگر نیست و با توجه به اینکه احیای زیستبومهای تخریب شده بسیار مشکل و زمانبر و در برخی موارد غیرممکن است؛ اعمال ضوابط محیطزیست در استقرار و بهرهبرداری از واحدهای صنعتی و خدماتی بسیار ضروری است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه افزود: بیتوجهی به خسارتهای وارده به محیطزیست پذیرفتنی نیست و هرگونه استقرار صنایع بایستی بر اساس مکانیابی صحیح انجام گیرد بهطور مثال صنایع آب بر باید در کنار دریا مستقر شود تا ادامه فعالیت آن موجب تهدید منابع آب نگردد.
بختیار ضمن اعلام حمایت از تحقق قوانین و مقررات محیط زیستی عنوان کرد: قانونگذاری در حوزه محیطزیست در دوره فعلی مجلس بسیار مناسب بوده و با تکیه بر قوانین موجود امیدواریم احیای همه تالابهای آسیب دیده کشور به ویژه تالاب بینالمللی گاوخونی و تالاب شور گلپایگان با مشارکت فرابخش محیطزیست و کمک وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار بگیرد.
وی از پیگیری تثبیت حقابه زیستمحیطی رودخانهها در این دوره مجلس یاد کرد و بهرهبرداری پایدار از دشت لالههای خوانسار را مستلزم ورود بخش خصوصی در این عرصه دانست.
نظر شما