به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان برخوار، سیدرضا عقدایی در همایش معرفی و تجلیل از مدیران کارخانه های صنایع غذایی برتر ۲ شهرستان برخوار و شاهین شهر و میمه اظهار داشت: بیش از یک هزار کارخانه و کارگاه صنایع غذایی و بهداشتی در استان اصفهان فعال است که ۱۵۰ واحد آن در شهرستان های برخوار، شاهین شهر و میمه هستند.
وی به کارگیری نیروهای متخصص و باسواد مرتبط را سبب رشد و ارتقای کیفیت محصولات دانست و گفت: مدیران صنایع غذایی باید علاه بر بازارهای داخلی بدنبال بازار در منطقه برای محصولات خود باشند.
وی جلوگیری از مهاجرت روستایی را نیازمند سرمایه گذاری در امنیت غذایی بیان کرد و افزود: شعار امسال سازمان غذا و دارو را اصلاح الگوی تغذیه و حفظ و ارتقا سلامت است که باید کارخانه ها و کارگاه های صنایع تبدیلی به آن توجه بیشتری داشته باشند.
در این آیین از ۱۳ کارخانه برتر و ۱۴ کارشناس و مسئول فنی کارخانه های صنایع تبدیلی دو شهرستان برخوار و شاهین شهر و میمه تجلیل شد.
نظر شما