محمود سلیمی در گفتگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان فریدن، با بیان این که ۱۴۰ اثر تاریخی در شهرستان موجود است، ادامه داد: از این تعداد ۲۰ اثر به ثبت رسیده است و برای ۱۰ اثر تاریخی دیگر نیز پرونده تشکیل شده است که امیدواریم در پایان سال جاری به ثبت برسند.
وی عنوان کرد:محوطه سازی مدرسه سنگی و موزه مردم شناسی شهرستان فریدن با هزینه بالغ بر ۲میلیارد ریال در حال انجام است.
مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فریدن از مرمت کلیسای روستای سواران شهرستان فریدن با هزینه ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد و گفت: مرمت و محوطه سازی کوشک روستای بلمیر با هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون ریال و نیز مرمت حمام روستای سفتجان این شهرستان با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیون ریال از تابستان سال جاری آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد.
سلیمی با تاکید بر لزوم اجرای طرح مرمت اضطراری آثار تاریخی شهرستان گفت: محوطه ها و تپه های باستانی نیز نیاز به کاوش دارند تا بتوان با تعریف سایت موزه از آن ها ظرفیت های گردشگری منطقه را ارتقا دهیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر تعیین حریم و نمونه برداری از تپه پاش قلعه این شهرستان نیز با هزینه ۴۰۰میلیون ریال در حال انجام است.
سلیمی خاطر نشان کرد: بودجه این اقدامات از اسناد خزانه ریاست جمهوری است که توسط سازمان میراث فرهنگی در اختیار شهرستان ها قرار داده شده است.
نظر شما