مسئولان باید نسبت به جایگاه خود پاسخگوی مردم باشند/دستگاه قضایی نقطه امید مردم است

لنجان_فرماندار شهرستان لنجان گفت:مسئولیت در جمهوری اسلامی امانت است که باید با خدمت صادقانه این امانت را ادا کنند و بدانند همواره در معرض قضاوت و داوری هستند از این رو باید با نگاه انجام خدمت به نظام و مردم و در راستای پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری به آنها نگاه شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، سیدمحسن سجاد در آئین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب دادگستری شهرستان لنجان اظهار کرد: در سراسر تاریخ بشریت، حضرت علی (ع) تنها کسی بود که هم در کردار و هم در گفتار خود هرگز حاضر نشد اخلاق را فدای سیاست کند؛ در مکتب امام علی(ع) به دست آوردن همه قدرتهای عالم و در اختیار گرفتن همه امکانات جهان آفرینش اگر تنها مبتنی و متوقف بر گرفتن ظالمانه پوست جویی از دهان مورچه ای باشد، پشیزی ارزش ندارد.

وی افزود: باید توجه داشت مردم در قبال حاکمان و مسئولان جامعه وظایف اخلاقی و سیاسی خاصی را برعهده دارند که باید به آنها عمل کنند که برخی از این وظایف مربوط به انتخاب مسئولان است و اینکه چه ملاک هایی را باید برای انتخاب افراد در نظر گرفت و وظایف دیگر مربوط بعد از انتخاب مسئولان است.

فرماندار شهرستان لنجان تصریح کرد: امام علی (ع) به مالک اشتر توصیه می کند که اهل تجربه را به کار بگیرد و از تجارب آنها به خوبی استفاده کند و توخ منهم اهل التجربه و الحیاء؛ کارگزاران خود را از اهل تجربه و حیا برگزین، حضرت در کنار «تجربه» مسئله «حیا» را نیز متذکر می شوند؛ چراکه افراد باتجربه اگر ناپاک باشند به مراتب، خطرناک تر و مخرب تر از دیگران خواهند بود.  

وی ادامه داد: حضرت علی علی (ع) در عهدنامه خود به مالک اشتر می فرماید: «تو آنان (کارگزاران) را به سابقه ای که با مردم نیک داشته اند آزمایش کن و بر آن کس اعتماد کن که میان همه مردی اثری نیکو به جای گذاشته و به امانت داری از همه معروفتر است که این نوع انتخاب علامت خیر خواهی تو برای دین خداست و برای کسی است که کار را به دست تو سپرده است.

سجاد اضافه کرد: در منشور سیاسی حضرت علی (ع)، سوابق دینی و اخلاقی کارگزاران و حاکمان یکی از مهمترین ملاک ها در انتخاب آنهاست و حضرت در نامه خود به مالک اشتر او را از به کارگیری افراد سست ایمان و دارای سوء سابقه برحذر داشته  چراکه حضور افراد سست و ایمان و غیرمعتقد به موازین اسلام در مسئولیت های جامعه اسلامی، زمینه را برای فتنه انگیزی دشمنان دین فراهم می کند، بنابراین باید در انتخاب خود دقت کنیم.

وی عنوان کرد: باید توجه داشت که مسئولان همواره باید در میان مردم باشند چراکه با فاصله گرفتن از مردم خود، درد واقعی و مشکل حقیقی آنان را تشخیص نمی دهد و از وضعیت واقعی جامعه و مردم ناآگاه می شود و نمی تواند تصمیم درست را اتخاذ کرده و مردم جامعه را با مشکلات زیادی روبه رو می کند.

فرماندار شهرستان لنجان بیان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند افراد، مسئولین، خودشان را در معرض نقد و انتقاد قرار بدهند و پاسخگو باشند و پاسخ بدهند و تبیین کنند. خیلی از اوقات اگر چنانچه یک انتقادی به کسی بشود، این فرصتی است برای او که بتواند ذهن ها را روشن کند، تبیین کنند، حقیقت را بیان کنند؛ خیلی چیز خوبی است از سوی دیگر مسئولان باید توجه داشته باشند که از لحظه لحظه دوران مسئولیت آنها در پیشگاه خداوند سئوال می شود.

 وی خاطرنشان کرد: مسئولیت در جمهوری اسلامی امانت است که باید با خدمت صادقانه این امانت را ادا کنند و بدانند همواره در معرض قضاوت و داوری هستند از این رو باید با نگاه انجام خدمت به نظام و مردم و در راستای پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری به آنها نگاه شود.

سجاد اذعان کرد: یکی از مهم ترین آرمان ها و آرزوهای جامعه بشری، اجرای عدالت قضایی است و در نظام جمهوری اسلامی ایران، قوه قضاییه عهده دار اجرای عدالت قضایی است ازاین رو، مسئله قضا در قانون اساسی به منظور پاسداری از حقوق مردم، امری حیاتی شمرده شده و به دلیل حساسیت بنیادی و دقت در مکتبی بودن آن، بر لزوم دور ماندن نظام قضایی از هر نوع رابطه و مناسبت های ناسالم، تأکید شده است.

وی  با اشاره به اینکه دستگاه قضایی نقطه امید مردم است، متذکر شد: از این رو همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند قوه قضاییه باید پرچمدار حقوق عمومی در جامعه شود و در هر زمینه ای که لازم بود، از حقوق مردم با قدرت دفاع، و با متخلفان و قانون شکنان مقابله کند.

کد خبر 319614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.