به گزارش ایمنا سید داوود قریشی در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه با وجودی که علم «یو سی مس (مفهوم جهانی توسعه ذهن با چرتکه)» از کشور مالزی به سراسر دنیا رسیده است، اظهار داشت: ایران از سال 1391 زیر نظر آموزش و پرورش در این حوزه وارد شد و هم اکنون 75 کشور مجری سیستم آموزشی «یو سی مس» شدند.
وی با بیان اینکه ایران از شش سال پیش مجری طرح آموزشی یو سی مس شد، افزود: در این روش ما اقدام به توسعه ذهن کودکان به روش چرتکه کردیم که هم اکنون 500 دانش آموز فازغ التحصیل داریم.
مدیرعامل موسسه نواندیشان پرتو راه ابریشم و نماینده انحصاری «یو سی مس» در ایران، گفت: با توجه به اینکه امروز با دنیای ارتباطات مواجهیم و کودکانمان حتی برای جمع بندی دو رقم ساده باید از ماشین حساب استفاده کنند ما تلاش کردیم با آموزش «یو سی مس» به کودکان به اندازه ای ذهن آنها را خلاق کنیم که بدون هیچ وابستگی به ابزارآلات مهارت یادگیری در آنها ارتقا یابد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 15 استان زیر نظر آموزش و پرورش، آموزش «یو سی مس» را در مراکز آموزشی و موسسات خصوصی به کودکان تعلیم می دهند و در مابقی استانها نیز این موسسه مجری دارد.
ایران چهل و نهمین کشور اجراکننده روش «یو سی مس» در جهان
وی ادامه داد: ما با آموزش «یو سی مس» کارآفرینی کردیم و تاکنون بدون هیچ حمایتی پیش رفتیم که برای ادامه راه و پایداری نیاز به حمایت داریم.
مدیرعامل موسسه نواندیشان پروتو راه ابریشم و نماینده انحصاری «یو سی مس» در ایران با اشاره به رقبای خود و سوء استفاده از این نام، گفت: برخی به نام روش های توسعه ذهن و حتی استفاده از قهرمانان این نام برای جذب مشتری سو استفاده می کنند.
اجرای «یو سی مس» نابینایان به صورت پایلوت در ایران
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهتمام این موسسه برای آموزش نابینایان با روش «یو سی مس»، اضافه کرد:25 تن از نابینایان در نیشابور به صورت پایلوت آموزش «یو سی مس» را دیدند و همچون افراد معمولی قادر به انجام چندین مهارت همزمان هستند.
قریشی در این راستا، افزود: به دلیل ابداعاتی که ما برای نابینایان در این روش داشتیم از سوی کشور مالزی که خود مبدع «یو سی مس» بود، درخواست آموزش داشتیم.
نظر شما