انار؛ مفیدترین میوه فصل پاییز/ آنتی اکسیدان انار ۳ برابر چای سبز است

انار یکی از مفیدترین میوه‌های فصل پاییز است که در پاکسازی معده و تصفیه خون موثر است و باعث عملکرد مطلوب اعضای اصلی بدن همچون مغز، قلب و کبد می‌شود.

متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: مفیدترین ماده چای سبز یعنی "آنتی اکسیدان" در انار ۳ برابر بیشتر وجود دارد.

زینب زمانی افزود: انار به دلایل زیادی از جمله داشتن آهن، خون‌ساز به شمار می‌آید. به همین دلیل، بهترین زمان برای مصرف آن، صبح‌ها قبل از صبحانه است.

وی در مورد خواص دارویی این میوه جادویی بیان داشت: انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریان‌ها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات موثر است.

متخصص طب سنتی در ادامه افزود: انار کلسترول‌های بد را از خون می‌گیرد، مصرف انار به عنوان برطرف‌کننده عطش و خنک‌کننده بدن مفید است و همچنین انار به‌عنوان یک میوه اشتهاآور، می‌تواند پیش‌غذای خوبی باشد.

زمانی خاطرنشان کرد: انار داروی افرادی است که کبد و کلیه‌های آنها ضعیف بوده و ترشح صفرای آنها کم است. علاوه بر این آب انار شیرین برای بیماری‌های مجاری ادرار مفید است.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: انار در درمان اسهال، آرتریت، زردی و بواسیر مفید است.این در حالی است که جوشانده پوست انار برای گلودرد و زخم‌گلو معجزه می‌کند.

وی افزود: اناری که با حرارت کم زیر خاکستر یا در فر پخته شود، بهترین مرهم سینه‌های دردناک می‌دانند.همچنین آب انار ترش و شیرین (ملس)، فشار خون را پایین می‌آورد.

زمانی توصیه کرد: افرادی که با مشکل یبوست دست به گریبان هستند، نباید زیاد انار بخورند.از آنجا که انار میوه سردی است اگر سردمزاج‌هستید بعد از خوردن انار، کمی آب جوش و نبات بخورید.

این متخصص طب سنتی در پایان تاکید کرد: افرادی که معده‌ آنها نفخ می‌کند، باید مصرف انار را محدود کنند.ضمن اینکه زیاده‌روی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری ایمنا انار به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی در پیشگیری از سرطان‌ها نقش مهمی  دارد. همچنین آب انار نیز خاصیت میکروب‌کشی و ضدعفونی‌کنندگی دارد.

کد خبر 318833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.