صفیه السادات موسویان در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: در این رستوران، بازی ها به صورت فردی، دوستانه و خانوادگی زیر نظر مربی متخصص آن بازی انجام می شود.
وی ادامه داد: «جِنگا، اُتللو، پیلوس، کتان، بلاک آس، پنتاگو، بابابو و هدبند» عناوین برخی از بازی های فکری، «حلقه ها، نردبان چابکی، مکعب چندوجهی، دارت موضوعی، نشانه گیری و پازل» عناوین برخی از بازی های جنبشی، «کینکت» نام یک بازی الکترونیکی و «سازه ها» نام یک بازی رباتیکی این رستوران است.
رییس مرکز تخصصی خانه خلاقیت اصفهان به ویژگی های خانه خلاقیت اشاره و تصریح کرد: مرکز خانه خلاقیت اصفهان در سال ۸۷ راه اندازی شد اما از ابتدای سال گذشته مورد مطالعات تخصصی قرار گرفت وعملیات فضاسازی تخصصی این مرکز، سال گذشته پایان یافت و بعنوان اولین مرکز طراح و برگزارکننده دوره مربیگری تخصصی بازی و اولین مرکز تخصصی بازی با کاربری علمی و عملی به فعالیت خود ادامه داد.
وی یادآور شد: در کلاس های آموزشی خانه خلاقیت اصفهان، موضوعات علمی و فنی اعم از ریاضی، شیمی، مهندسی و غیره در قالب بازی به گروه های سنی ۲ سال و ۲ ماه تا ۱۷ سال و پدران و مادران دارای فرزندان در این بازه سنی ارائه می شود.
موسویان دیگر بخش فعال این مجموعه را «میز مشاوره» خواند و گفت: در این بخش پس از بررسی و بر اساس شناخت روانی یک فرد، بازی مناسب او ارائه می شود و زیرنظر کارشناس دوره، آن بازی انجام می شود.
موسویان افزود: اتاق تخصصی بازی کودک (با بیش از ۳۰ عنوان بازی جنبشی- حرکتی)، دفتر مطالعات(کتابخانه) تخصصی بازی، کافی شاپ، فضای سبز، فروشگاه تخصصی بازی و اتاق کینکت(بازی ایکس- باکس که یک نوع بازی الکترونیکی که همراه با فعالیت جنبشی و حرکتی است) از دیگر بخش های مرکز تخصصی خلاقیت است.
نظر شما