دکتر محمود هادی زاده در ادامه بیان داشت: به عبارت دیگر بیش از آنکه مهم باشد که از چه دارویی برا درمان فشارخون استفاده می کنیم، مهم این است که بدون ایجاد عوارض و به صورت علمی و اصولی درمان فشارخون بالا را انجام دهیم.
وی افزود: نکته مهم دیگر این است که براساس شرایط خاص هر بیمار مبتلا به فشارخون(پرفشاری خون) از داروهای خاصی استفاده می شود که در کنار درمان فشارخون به درمان و کنترل بیماری زمینه ای او نیز کمک شود.
وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال چنانچه بیمار مبتلا به فشارخون بالا دارای قندخون بالا نیز باشد(دیابت نیز داشته باشد) استفاده از داروهای مهار کننده انژیوتانسین و داروهای مشابه آنها می تواند علاوه بر درمان فشار خون به جلوگیری از اثرات سوء دیابت بر کلیه ها و…نیز کمک کند.
فلوشیپ آنژیوپلاستی ونارسایی قلب ادامه داد: برای آنکه به بهترین درمان فشارخون دست پیدا کنیم، یکی از نکات مهم آشنایی با عوارض جانبی داروها و نیز روش مصرف آنها در هر بیمار برای کنترل فشارخون است.
وی افزود: به عنوان نمونه داروهای بتابلوکر (مانند متورال، پروپرانولول، کاروی دیلول و…) می توانند باعث عوارض خاصی از جمله خستگیف تشدید تنگی نفس در بیماران مبتلا به آسم، احساس سردی در دست و پا، افزایش چربی خون، افسردگی و…شوند.
عضوانجمن قلب امریکا وانجمن نارسایی قلب اروپا بیان داشت: طبیعی است در افرادی که افسردگی یا خستگی مزمن دارند، برای رسیدن به بهترین روش درمان فشارخون نباید از این گونه داروها استفاده کنیم.
این فوق تخصص قلب و عروق در پایان یادآور شد: همچنین داروهای کلسیم بلوکر مانند آملودیپین ودیلتیازم ممکن است باعث ایجاد ادم (ورم ) پاها شوند، بنابراین درصورت ایجاد ادم دراثراین داروها، باید این داروها راقطع کرد ویا مقدار آنها را کاهش داد.
به گزارش ایمنا فوق تخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: در درمان فشارخون ببش از آنکه نوع داروی به کار رفته برای کنترل و درمان فشارخون بالا (درمان پرفشاری خون) اهمیت داشته باشد، نفس درمانی فشارخون مهم است
نظر شما