سید ناصر موسوی لارگانی در گفتو گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا با بیان اینکه یکی از مشکلات بانکها معوقات بانکی است، اظهار داشت: متاسفانه در سالهای اخیر بسیاری از تسهیلات بانکها به مشتریان تبدیل به معوقات و بدهیهای بانکی شده و از این رو سیستم بانکی کشور را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است.
وی بدهکاران شبکه بانکی را دو نوع خواند و افزود: یکی دسته از بدهکاران بانکی مشتریانی هستند که وام دریافت کرده، اما در تلاطم بازار با ورشکستگی مواجه شدند و دسته دیگر افرادیاند که با دریافت وامهای کلان بانکی این منابع را در مسیری غیر از مسیر تعریف شده هزینه کردهاند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس خاطر نشان کرد: کسانی که تسهیلات کلان بانکی را با هدف تولید دریافت کنند، اما در مسیر دیگری هزینه کردهاند؛ مرتکب تخلف شده و باید مورد پیگرد قانونی واقع شوند.
وی تاکید کرد: بانکهای کشور فکر افزایش درآمد خود هستند و تمایل به پرداخت وامهای کلان دارند یا به دنبال بنگاهداری هستند که متاسفانه همین امر منجر شده از پرداخت وامهای خرد خودداری کنند.
موسوی لارگانی اظهار داشت: بانکها با پرداخت وام ۱۰۰ میلیون تومانی همان سودی که از ۵۰ فقره وام ۲ میلیون تومانی عایدشان میشود را دریافت میکنند و از آنجایی که فقط به دنبال آسایش، آرامش و منفعت خود هستند نیازمندان واقعی که گاهی با ۲ یا ۵ میلیون وام بخش عمدهای از مشکلاتشان حل میشود را فراموش کردند.
وی پیرامون تصویب قانون رفع موانع تولید، افزود: طی مدتی که از تصویب این قانون میگذرد به دلیل درآمد بالای بنگاهداری نه تنها بانکها بنگاهها و شرکتهای اقماری خود را واگذار نکردند بلکه افزایش و گسترس هم دادهاند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس افزود: یکی از مصوبات مجلس پرداخت وامهای ۱۰ میلیون تومان ازدواج است که متاسفانه بانکها علیرغم سفارش مقام معظم رهبری در رابطه با ازدواج آسان و کمک به جوانان از پرداخت آن خودداری کرده یا با مانع تراشی و سختگیریهای واهی؛ افراد را از دریافت آن پشیمان میکنند.
نظر شما